Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja właśnie wszamałamTen przepis na lazanię mmm pysznie wygląda
Jak zrobisz i będzie dobra to powiedz
Mam pytanko do dziewczyn, które są już jakiś czas na zwolnieniu i płaci im zus (nie zakład pracy). Czy dostajecie pieniążki po pełnym miesiącu, czy od zwolnienia do zwolnienia? A jeśli po pełnym miesiącu to kiedy mniej-więcej Wam zus wypłaca?

No to ja dzisiaj patrząc na brzuszek koleżanki stwierdziłam,że fajną torbiel ma
Najlepiej zadzwonić do nich. Ja dzwonie co miesiąc z pytaniem kiedy wyjdą moje pieniazki. Ale dostaje nie np ostatniego tak jak wypłate, tylko od zwolnienia do zwolnienia. Tzn teraz mam L4 od 18.11-15.12 i zostane po 15.12 kaske. Więc w sam raz na święta;-)I ja dostaje samą podstawę, którą dostawałam w pracy jak jeszcze pracowałam. W związku z tym że juz mnie zakład nie zatrudnia nie dostaje dodatków. A szkoda bo za nocki i świeta fajnie sie liczyło hehe ;-)
i urodziła zaraz jak skonczyla prace - po 16 pojechala na IP wiec to chyba zależy od gin ale więcej jest dających bez problemu niz takich wrednych małp
Czy są już wyprzedaze świteczne w galeriach??
Bo rok temu zaczęły sie na poczatku grudnia i nie wiem czy tym razem tak samo czy w styczniu jak zawsze
Bo bym dla dziecinki zapolowała na ciuszki i wogle dokupila resztę prezentów:-)
Super cieszę się ale jakto ma być średnia z ostatnich m-cy to ja już nie rozumiem nic...chyba inne składki są niż jak parcowałam bo nie wiem jak to wytłumaczyć
Jeszcze ja nie znam płci..;-):-)Bo chyba pozostałam jedną z nie wielu które jeszcze nie wiedzą.
Patinka Ty dobre rzeczy wynajdujesz więc moze jutro zrobię tą lazanię
:-)