reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Agniesiak85 a propos tego strojenia się :-D...ja również tak mam. Powiedziałam sobie, że będąc w ciąży będę zadbaną i elegancką ciężarówką. nie mam zamiaru chodzić w workowatych ciuchach jak niektóre mamuśki. Uważam, że ciąża to najpiękniejszy okres w życiu kobiety, pragnę się nim chwalić na około - zawsze podkreślam brzuszek odcinając go tasiemkami, kokardkami :-)
Zresztą wszyscy mi mówią, że ciąża mi służy, czuję się wyjątkowa i dumna z tego że wkrótce zostanę mamusią :tak::tak::tak:

reklama
Najslabsze mam RBC 3,51 (juz sama dolna granica), HCT 29,6 i HGB 10,5
W weekend bede robic poziom zelaza, ale jesli poziom jest ok, to czeka mnie wizyta w Instytucie Hematologii czy jakos tak. W sumie nie wiem, czy to jakies powazne zagrozenie dla mnie i dla dziecka te slabe wyniki?

Poszlismy niby tylko na spacerek mielismy kupic brokat zebym mogla skonczyc moje dzielo :) jutro moze dokoncze bo dzisiaj juz ciemno ,a przytargalismy sprzet :) poszlismy do media -markt tak tylko popatrzec co maja i byla jedna przeceniona taka mini wieza ale pozadna i wlasnie M czaduja a mi niunia az skacze i kopie ze hej :)) chyba tancuje .

Chcialam kupic dzisiaj ten bialy przewijak co wam ostatnio fote wklejalam i zapomnialam na smierc i poszlo za 23 euro :/ dol dol bo takie fajne bylo .

upatrzylam troche nowych ale jakos ciazko sie zdecydowac na cos konkretnego .

Na miescie ludziska juz szaleja z zakupami swiatecznymi ,jejku jak ja nie lubie tych kolejek i tego szumu i super ze my sie obdarywujemy prezentami tylko dla tych malych cos a reszta ufffffffff zawsze tak robimy z M ze kupujemy cos razem :) tym razem sporo bo meble i dzisiaj sprzet jako prezent pod choinke :) a pod choinka jak juz bedzie cos slodkiego :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry