reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hellou kochane :):*

Dziś byłam dać krew i mocz na badanka i..wszystko ok :) Już jest prawie wszystko ze mną dobrze. Z nerkami moimi prawie ok, tylko mam jeszcze średni zastój w prawej nerce i troszke drobnych kamyczków w obu nerkach. Byłam też u Gina :) dzidzia ślicznie rośnie :) ale maleństwo nie chciało pokazac czy jest córusią czy synusiem.. lekarz miał wątpliwości co do wcześniejszej wersji że to dziołuszka hi hi ;D zobaczymy zobaczymy hm :)

reklama
Ionka pisalas kiedys, ze do Maternity Benefit beda brac pod uwage tylko poprzedni rok, czyli 2009?
A czy wiesz moze, czy moge wziac sobie urlop powiedzmy od 1 lutego? I jak moge sie dowiedziec czy dostane zasilek, ile i kiedy mam zlozyc te papiery? Ja sie zupelnie nie orientuje :szok: A na ten dla bezrobotnych czekam juz 7 miesiac i cisza :wściekła/y: W socjalu tylko mnie zbywaja :eek: Chorobowego tez nie dostalam, bo sprawdzaja moje zatrudnienie w UE :no: Masakra normalnie!

Zasiłek macierzyński -Information from CitizensInformation.ie
Tabasia tu masz info po polskiemu :-)

Filip też miał kokos-pianka-gryka. Ale najlepszy to lateksowy. Tyle że kosmicznie drogie

my kupujemy lateksowy :-) drogi, owszem, ale przecież to dla niuni :-)

jak mi okrutnie zimnoooooooooo :szok:
wymarzłam w pracy, bo szefowa oszczędza i ogrzewanie włącza tylko rano i po południu- kiedy rodzice przyjeżdżają po dzieci :wściekła/y:
a na zewnątrz całe 5 stopni :eek: dziś w salach było 14-15 stopni ciepła :eek: :wściekła/y:
takie zachowanie to dla mnie po prostu zwykłe sk*****o :no:
jutro muszę się ciepło ubrać, bo jeszcze zapalenia płuc dostanę :wściekła/y: (tfu tfu!)

o jeju... nie moge sie ruszac.. az mi teraz ciezko oddychac.. :-D:-D
a brzuch mam tak napecznialy, ze chyba zaraz peknie :-D

oj Kochana wiem coś o tym!! Teraz nie umiem sie ruszyć nawet! Franuś jakiś spokojny teraz. Kurcze w ogole widze że z dnia na dzien brzuch mi rośnie hehe. Musze zmusić M żeby w końcu fotke mi strzelil ;-)

ionka ubieraj sie ciepło do pracy!! co za babsztyl :eek: grrrr

reklama
no no no Kamilkaa fajne te motylki :-) ja tak nie umiem :-(

ide do wanny. Walne sobie dzisiaj błotną maseczke na ciało bo jeszcze nie ruszana od powrotu z Jordanii hehe :-D

jeszcze tutaj zajrze :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry