Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dzien doberek!!!
MY o 7:30 dzis pobudka...odziwo troszke pozniej niz zazwyczaj...ale sie wyapałam....po wczorajszej klótni z K jak zwykle zreszta spałam jak kamien....bo ryczałam pól wieczoru..:-(
Ja dziś na obiad łazaki wreeeeeeszcie!!!a próbowała ktoraś z Was do łazanek dać żółty ser zeby sie tak fajnie roztopił miedzy tym wszystkim... czy nie za bardzo..?? bo ja bym chyba spróbowała.... mniammm juz sie nie moge doczekac..
))
Wczoraj odebrałam wyniki moich badan!!! morfologia suuuuuper mam hemoglobine 13 , czyli krwi a krwi hehe...mocz tez juz tylko jakies pojedyncze bakterie, TSH tez w normie , no i moja kochana glukozka
nie mam cukrzycy na szczescie...
)
Ide robic sniadanko
) bo wiem wiem, różowe rzeczy kusza.....mi sie straaaaaaasznie podobaja
)
hehe
Witaj kochana.....tez mam czasem takie spanie , tylko ze pije jedna kawe dziennie rozpuszczalna słaba z mlekiem....tzn mleko z kawa.. taka pol na pol ale i tak malo co daje. Nie ma to jak szef- mąż...
MY o 7:30 dzis pobudka...odziwo troszke pozniej niz zazwyczaj...ale sie wyapałam....po wczorajszej klótni z K jak zwykle zreszta spałam jak kamien....bo ryczałam pól wieczoru..:-(
Ja dziś na obiad łazaki wreeeeeeszcie!!!a próbowała ktoraś z Was do łazanek dać żółty ser zeby sie tak fajnie roztopił miedzy tym wszystkim... czy nie za bardzo..?? bo ja bym chyba spróbowała.... mniammm juz sie nie moge doczekac..
Wczoraj odebrałam wyniki moich badan!!! morfologia suuuuuper mam hemoglobine 13 , czyli krwi a krwi hehe...mocz tez juz tylko jakies pojedyncze bakterie, TSH tez w normie , no i moja kochana glukozka

nie mam cukrzycy na szczescie... Ide robic sniadanko
- kochana to super ze juz leppiej z nereczkami. Czyli nadal jestescie Kinder niespodzianka ;-) oby wkoncu pokazal/a co tam maHellou kochane:*
Dziś byłam dać krew i mocz na badanka i..wszystko okJuż jest prawie wszystko ze mną dobrze. Z nerkami moimi prawie ok, tylko mam jeszcze średni zastój w prawej nerce i troszke drobnych kamyczków w obu nerkach. Byłam też u Gina
dzidzia ślicznie rośnie
ale maleństwo nie chciało pokazac czy jest córusią czy synusiem.. lekarz miał wątpliwości co do wcześniejszej wersji że to dziołuszka hi hi ;D zobaczymy zobaczymy hm
![]()
- Slicznie Slicznie maleńka!!! mi tez sie marzy jakiś malunek na scanie w pokoju chlopców.... ktorego jeszcze nie maja... hehe
- No ta jak zwykleDziendobry !
Dzis jestem pierwsza
Jezu dziewczyny jakie ja mam spanie, wczoraj o 20 juz spałam, nie obudziłam sie ani razu i wstałam o 5.30, ale tylko dlatego ze musialam męzulkowi zrobic kanapki do praacki. Nie wiem moze dlatego ze teraz nie pije kawy, przed ciaza pilam 2 dziennie..
Musze pojechac do pracki, zrobic porzadek w papierach, strasznie mi sie nie chce, zadzwonie do mojego sszefa ( męża) powiem ze jutro wpadne
A na obiadek dzis fasolka po bretonsku mniam :-):-)
hehe 

az boje sie nos wystawic za drzwi, a pora leciec do pracy. pozdrawiam serdecznie, milego dnia!
OMG jak ten czas leci, oby do swiat, buziaki!