Hejka!
Ja noc miałam taką sobie, budziłam się kilka razy, ale tylko raz na siku. Wogóle ostatnio to mnie męczą jakieś powalone sny i przez nie się budzę, a potem chodzę jakaś niewyspana. Ja wczorajszy dzień miałam strasznie śpiący, ale dopiero ok. 19 mi się drzemnęło. Tylko ciągle mnie ktoś budził, jak nie telefon, to moja siostra coś chciała, to mój Ł. świecił światło.
gaba dobrze, że to tylko jelita. Jak tak czasem mam, ale mój sposób to pójście na kibelek i siedzenie aż do "skutku";-) No i od dłuższego już czasu kibelek odwiedzam rano i wieczorem, dzięki czemu już mnie nie męczy brzuch, a muszę powiedzieć, ze nie raz się wytraszyłam, bo brzuch bolał tak, że się wyprostować nie mogłam.
Co do rozstępów, to mi szybko wyskoczyły na piersiach, tak jakby od spodu mam całe w paskach pionowych... Od samego początku smaruję sie oliwką, ale piersi mi się tak momentalnie powiększyły, że raczej nic by mi nie pomogło. Nadal sie smaruję oliwką i teraz czekam, aż zbledną, bo raczej nic już na nie nie poradzę. Na brzuszku jeszcze nie mam, ani nigdzie indziej. Ale nic mi tak się w jedną chwilę strasznie nie powiększyło jak biust, więc to raczej zrozumiałe.
A wogóle to zauważyłam u siebie, jak mi przytyły nogi i cellulit mi się na nich zrobił

No ale brak ruchu robi swoje.. Może uda mi sie od tego miesiąca raz w tygodniu chodzić na basen.
Planów na dziś nie mam żadnych. Oczywiście znalazło by sie wiele rzeczy za które mogłabym się wziać, tylko żeby mi się chociaż trochę chciało...

Zrobiłam się leserem do potęgi