reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no mi się tez tak wydawało... a ona kazałą mi se szukać innego laboratorium.. I powiedziałam jej że: "chciałam się tylko dowiedzieć, ale jak widać pani sama nie wie" i sobie poszłam. I chyba przegiełam pałę:-p

reklama
Napisałam taką długą wiadomość i mi sie skasowała:sorry:
No to jeszcze raz hehe
Hej Kobitki:-)
Noc przeleciała mi niesamowicie!! Wyspalam się mimo braku mojego M przy moim boku hehe bo był w pracy. Już nie biore Relanium bo brzuszek mięciutki i nawet nie twardnieje. Nareszcie (odpukać) nie mam tych różnych dolegliwości. Czuje sie spokojniejsza. Teraz w tym tygodniu w czwartek pojade pić to świństwo hehe A dzisiaj jedziemy z M do naszej wspólnej znajomej, która powiedziała mojemu mężowi 2 lata temu jak sie z nim poznałam "Twój celibat wisi na włosku" haha i wykrakała hahaha :-D:-D:-D Ona jako pierwsza wiedziała co sie kroi. Nie widzieliśmy sie ojj bardzo dłuuugo! Ja dzisiaj na obiad mam to co wczoraj bo zostało mi troche. Teraz zaczne pisac konspekty z dydaktyki grr nienawidze tego!! Pogoda do d... pochmurno i chyba bedzie lało ale jest 15 stopni.

powiedzcie mi kochane, co mam wziąć na ten męczący suchy kaszel

Mi lekarka polecała syropek Pini. Na ulotce pisze że w ciąży nie można ale tak pisze na każdej ulotce hehe Bardzo dobry jest len mielony z mlekiem!!!! Mleko sobie zawsze ugotuje i póżniej dodam do tego 2 łyżeczki lnu. Pomieszam i zgęstnieje i jest pyszne!!I jest dobre na takie dolegliwości! A przy okazji na jelitka hihi
...
Dziewczyny mam pytanie...czy wy też krwawicie codziennie z nosa? :sorry:
Nie wiem czy to przez to suche powietrze w mieszkaniu, czy może osłabienie, ale mam anemię i boję się że to może szkodzić dziecku. Chyba bede musiałą w czwartek pogadać z tym moim beznadziejnym ginem :no:

Wiesz co...ja czytałam że własnie w tym czasie krwawienia z nosa się zdarzają. Mi przez cała ciąże krwawią dziąsła. I nic ztym zrobic nie umiem. Jem wit C i tyle. Zapytaj gina najlepiej:-)

Dzien Doberek.Ja jestem wyspana,żadnej pobudki do kibelka tylko o 6tej,ale dlatego ze musze wstac i wziąśc rano luteine dopochwową.O 13 jade z siostrą do rodziców.Pogoda bardzo brzydka zimno juz bym wolała śnieg.Zjadłam pyszne sniadanko,a teraz wypoczywam przy komputerku:-)Mississ bardzo ładne aniołki zdolna kobitka z Ciebie:tak:A co do miętowej też mi pomaga nażołądek,ale musze sprawdzic dokładnie jaka mietowa ja pije.Dobrego dnia

bo w ofercie laboratorium jest krzywa cukrowa i kolejna pozycja test tolerancji glukozy u ciężarnych, czyli dwa różne badania. A w necie znalazłam, że krzywa cukrowa, to to samo, co obciążenie glukozą...???

Cześć dziewczyn!
Dzisiaj dzień ponury i nudny ale nocka przy najmniej spokojna nawet nie wstawałam na siusiu:laugh2:
Muszę się wam pochwalić bo nie wytrzymam z okazji mikołajek przyszli dziadkowie (moi rodzice) zafundowali nam usg 4d. Dzwoniłam się zapisać i idziemy w czwartek nie mogę się doczekać tak się cieszę.:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry