Agniesiak85
Fanka BB :)
Masz talent kobietko
:-)Piękne rysunkimy z mezem czekamy na becikowe i kupujemy sobie albo bransoletkialbo zlote lancuszki z serduszkiem i wypisanym z przodu synka imieniem a z tylu z datami jak dlugo dla nas walczyl by byc z nami... mam nadzieje ze w grudniu przyjda przed swietami...
trzymajcie sie brzuchatki :* milego dzionka
to moje Antosiowe Aniołeczki.
antosiu mama z tatą Cię mocno kochaja i nigdy nie zapomną o Tobie synku kochany nasz :* (*)
No i pomysł z serduszkami tez ciekawy..;-)ja niby nie krwawię ale w nosku mam taki lekki niby katarek z krwiąDziewczyny mam pytanie...czy wy też krwawicie codziennie z nosa?
Nie wiem czy to przez to suche powietrze w mieszkaniu, czy może osłabienie, ale mam anemię i boję się że to może szkodzić dziecku. Chyba bede musiałą w czwartek pogadać z tym moim beznadziejnym ginem![]()
Ale sama mi nie leci. Ja słyszałam że wlaśnie w którymś miesiącu niektóre kobiety krwawią z nosa
I to nie jest nic zlego, tylko trzeba kontrolowac żelazo itp
A ja własnie ide dziś na drugie spotkanie do szkoły rodzeniaszkoda, ze te szkoly sa takie drogie.
u nas rowniez trzeba liczyc, ze 500 zlotych niewyjete![]()
Moja szkoła jest przy szpitalu i kosztuje 100zł za 8 spotkań i cwiczenia do samego rozwiazania
:-)

szkoda, ze u nas nie ma takiej tańszej..