Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wyobrażam sobie że jak wróće do wagi sprzed ciążą to taką sexi mamą bedę ale się okarze...bo z tym różnie bywa:-) Tak samo mówiłam, że po ślubie nie zapuszczę się a jak jest
Nie chce mi się malować a kiedyś nawet śmieci wyrzucić szłam z makijażem

ja tez to zrobilam. W piatek![]()

- Ja tez tak mam////tylko mieszkajac na wsi to popadam w jakas depresja ubraniowa.....nie mam gdzie sie ladnie ubierac...a zawsze musialam ladnie wygladac..jak mieszkalam w miescie i codziennie lazilam miedzy ludzmi.....a teraz.....nic co mi sie podoba na mnie nie pasuje....niestety nie wszystkie ciuchy robią w rozmiarze XXL ale na szzescie moj ulubiony sklep tak..Wiecie co.. może mi już odwala ale siedze i szukam na allegro różnych sukienek i butów..I tak sobie pomyślałam, że jak już zostanę mamuśką, młoda mamuśką to musze się za siebie wziąc i wyglądac super
Do tej pory to raczej tak na sportowo się ubierałam, makijaż nie zawsze itp.. heh.. No ale ostatnio cos mnie wzięło i makijaż obowiązkowo, no i pierwszy raz nie wkładam byle czego z szafy
Mój szkrab musi miec, ładną, młoda i seksowną mamuśkę
No i teraz buty ogladam.. marzą mi sie takie na obcasie z odkrytymi paluszkami (wiecie, takie zaokrąglenie tylko)
![]()
tylko musze czekac jak jest wyprzedaz bo Tiffany ma bardzo drogie ciuchy- to dobrze ze wszystko ok....trzymam kciuki abys jutro poznała płec malenstwa!!Ja właśnie po wizycie u lekarza.Nic złego się nie dzieje:-)
Na bóle brzucha kazał brać nospe.Zwolnienie przedłużył jednak.Widocznie woli dmuchać na zimne.Nie miał czasu niestety zrobić mi tego nieszczęsnego usg i muszę jutro specjalnie na nie jechać.No nic...wytrzymam znowu w kolejce byle poznać płeć maleństwaBo chyba pozostałam jedną z nie wielu które jeszcze nie wiedzą.

dziewczyny pomocy...
jak skladam zgłoszenie aktualizacyjne do US - NIP3, to wypelniam jeszcze raz sekcje B.1 i potem w B.2 zaznaczam, ktore numerki sie zmienily?
bo sie zgubilam
a nie chcialabym 2 razy im tego wysylac, bo sie gdzies pomyle![]()
Ja właśnie po wizycie u lekarza.Nic złego się nie dzieje:-)
Na bóle brzucha kazał brać nospe.Zwolnienie przedłużył jednak.Widocznie woli dmuchać na zimne.Nie miał czasu niestety zrobić mi tego nieszczęsnego usg i muszę jutro specjalnie na nie jechać.No nic...wytrzymam znowu w kolejce byle poznać płeć maleństwaBo chyba pozostałam jedną z nie wielu które jeszcze nie wiedzą.