moniSkaBe
Fanka BB :)
a co piszą w nagłówku?? bo nie powiem z pamięci jak to było, chyba że masz linka jak tak to wrzuć
http://www.mf.gov.pl/_files_/podatk...pdf?PortalMF=e228cd2b3516f2238b375796ec668e09
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co piszą w nagłówku?? bo nie powiem z pamięci jak to było, chyba że masz linka jak tak to wrzuć
może szybciej mam taka cicha nadzieję

ale 3 m-ce do porodu potem karmienie i dieta bez mleczna i roczek jak nic minie...no no nadzieja daje nam żyćale 3 m-ce do porodu potem karmienie i dieta bez mleczna i roczek jak nic minie...

pliss nie zakładaj diety bez mlecznej, ja na porodówce chyba pączka zjem;-)no no nadzieja daje nam żyćale 3 m-ce do porodu potem karmienie i dieta bez mleczna i roczek jak nic minie...
w B1 wpisujesz swoje dane te zmienione a w B2 zaznaczasz co zmieniałaś i będzie dobrze:-)
to po porodzie tez trzeba robic sobie zatrzyki?![]()
ojej.. biedna, tulam Cie :-);-)

choć nie ukrywam że jest ciężko czasami...

I tak sobie pomyślałam, że jak już zostanę mamuśką, młoda mamuśką to musze się za siebie wziąc i wyglądac super
Do tej pory to raczej tak na sportowo się ubierałam, makijaż nie zawsze itp.. heh.. No ale ostatnio cos mnie wzięło i makijaż obowiązkowo, no i pierwszy raz nie wkładam byle czego z szafy
Mój szkrab musi miec, ładną, młoda i seksowną mamuśkę
No i teraz buty ogladam.. marzą mi sie takie na obcasie z odkrytymi paluszkami (wiecie, takie zaokrąglenie tylko)