reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzień dobry w ten słoneczny dzionek! Ja już na nogach od 6.00. Franko przez chorobę się bardzo rozregulował :( Wiecie podobno była to jakas osutka wirusowa hmm ale nie do końca wierzę ponieważ mój lekarz stwierdził tylko aftę i reakcje alergiczna na nowy posiłek :) ale szwagierki syn miał podobne objawy (temperatura wysypka i wymioty to przez 1dzień mój miał) i u niego to była osutka :( nie wiem czy mój lekarz mógł się pomylić? Pierwsze słyszę o takiej chorobie a po drugie mojej szwagierce trudno wierzyć. A ja mam tyle pracy dziś przemeblowanie robiliśmy wczoraj bo mały kupił sobie biurko i u nich w pokoju nie pasowało i daliśmy im nasz :) i wszystko leży na ziemii i trzeba posprzątać. Ale biurko stoi i Wiktor dumny że wydał pieniądze na coś pożytecznego :) ja też jestem dumna. Olinek w przedszkolu. Jutro ma pasowanie na zerówkowicza :) A Franko ... siedzi zafascynowany zmiana miejsca bo on śpi z nami w pokoju :) a po za tym bałagan też mu się podoba:) to po tacie :) nic dopije kawkę i nadrobie was później bo bateria w telefonie siada :( buziaki dla maluchów!!! I uściski dla mam!!!

reklama
jeny jestem wykonczona dzisiaj. Najpierw od czwartku @ mnie wymeczyla, a dzis maly daje w kosc, dopiero co zasnal od 7 rano. Jak wstanie to chyba wywloke go na spacer, bo sliczna pogoda u nas. No i Franko ma dzis imieniny, wiec jakis prezent trza mu kupić :)

oj pamieta pamieta ;)Zdawaj kobitko relacje i pokazuj nam swoją córę ;)
Dziewczyny musimy ja skrzyczać za tą długą nieobecność ;) )))

Mysza- wszystkiego naj naj dla Franka ;) Samych słodkich dni w życiu ;) i siostrzyczki jak najszybciej ;)

Oooo obudziła się nasza śpiąca królewna z półrocznego snu :dry::dry:
To myśmy tu zachodziły w głowę co z Tobą :confused2::confused2:

Ale cieszymy się, że się odezwałaś :tak::-):-):-)
Przedstaw nam swoją Natalkę :-)
Trzeba by AGUS wysłać zaproszenie do grupy

Dzień Dobry!!!

A ja jestem dzisiaj wyspana,szlismy spac po 22 i spalismy do 8.Pogoda super słonecznie,ale zimno i wietrznie.Bartus cos marudny spi,ale pewnie sie zbudzi,bo obiadek czeka.Biedactwo napłakało sie przyzwyczajony ze mama go nosia jak go odłorze to placz i mam za swoje mamusi synus:)

Aguś witaj Kochana pewnie ze pamietamy a byłam ciekawa co u Ciebie pochwal sie córusią:)
mysza duzego buziaka dla Franka z okazji imienin:)

Dobrego dnia:)

reklama
Witanko koleżanki:)Polusiu super ze sie wybawiliscie na weselu.Tym ciastem to narobiłas chęci.Lubie smakowac nowe ciasta i zgadywac jak powstawały:)
Katrinka u nas to samo.Milenka upodobała sobie sprzęt stojacy ponizej telewiora , głównie tam podpełza i wciska co sie uda..Do tego kręci główka i buja sie na boki podparta na rączkach niby tańczac:)Lubi tez do przedpokoju do szaf z lustrami,a sa dwie. Smieje sie sama do siebie, patrzy, gada i raz zrobiła baran bec, co sie skończyło płaczem niestety.Tłumacze jej nie nie wolno ,tylko główką pokreci nie nie i dalej spowrotem łobuzuje.Kiedys wkońcu rozumie ze nie wolno.
Myszowata buziak w nosek i juz mniej boli mam nadzieje:)
Patinka i Moniskabe Waszym dzieciaczkom gratuluje ukończenia kolejnych miesiecy:)Mysza buziaki dla Frania:)My jutro juz 8 kończymy !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry