reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A mój smyk bawi sie na macie miał drzemke 20min zjadł obiadek i podgląda mame i juz mu sie nudzi.

A ja sobie kawke zrobie i by sie cos słodkiego zjadło ale niema:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka :-)
wreszcie mogę zasiąść do komputera. Caly weekend coś. Wczoraj jak wybyliśmy o 9 to wrocilismy o 20 :-) Niko caaaltki dzień był grzeczny i nawet miał apetyt:-)
Sale na wesele ogladalismy i mi się podoba ale poczekam jeszcze na targi w styczniu;-)
Niko dostał banana zblenderowanego ale mial radoche myslalam ze mi wyrwie wszystko z rąk :):-D
u nas tez zimnica dzisiaj ubieram go w kombinezon i heja na spacer

Cześć dziewczyny :happy:

U nas piękna pogoda i nawet dość ciepło :-) Ostatnio nie mam czasu się udzielać, choć czytam czasami. Widzę, że na forum coraz mniejsza frekwencja :-( Mój synuś póki co w dobrym humorze, więc korzystam i piszę ;-) Postaram się być bardziej aktywna na bb.

Zaczęłam dziś drugi tydzień pracy. Nie jest źle. Szymcio chyba niespecjalnie zauważa, że mnie nie ma w domu :sorry: Ale do babci jest przyzwyczajony, więc pewnie nie narzeka ;-)

Życzę miłego popołudnia!

A ja sobie kawke zrobie i by sie cos słodkiego zjadło ale niema:)
Też mam ten problem właśnie. Wyjadam Mamby synkowi ;)

Aguś, witaj :)

Frotka, co to jest baba jaga?

N&H, ja na snowboardzie raz jeździłam i dałam sobie spokój ;) 1000 razy glebowałam i się podnosiłam (co wcale nie jest łatwe), na drugi dzień byłam cała obolała... Zdecydowanie zbyt męczące jak dla mnie ;)

a u nas zrobiła się piękna pogoda więc jak Pola wstanie to na spacerek pójdziemy :)
domek posprzątałam a jabłka już się smażą więc będą na zime jak znalazł :)
frotka buźka dla Milenki *) od ciotki Aśki :)
mysz dla Franka też całuś *)

Bluberry miałam na mysli mopa do zmywania hehe
My jutro do kontroli, atybiotyk był na 4 dni ale o przedłużonym działaniu a Milena jeszcze kaszle:(
Polusia dziekujemy:*
Ide obejrzeć Ugotownych na tvn ,bo powtarzają ,ciekawe czy fajne. A o 15 nowy codzienny program Miedzy kuchnia a salonem i tam Andrzejek Polan będzie gotował:)Lubię go:)

reklama
rtrztztrzhrt6 013.jpg Oto Natalka :) zdjecie sprzed miesiaca bo nowych nie mam wgranych jeszcze na komputer

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry