reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
hej kobietki :-)

czytam forum znowu na raty ;-)
w sumie dobrze, że produkcja trochę spadła, hehe :-)
Ol własnie poszła spać, więc ja chwilka dla siebie. zaraz idę gotować jakiś obiad i chyba upieke biszkopt z jabłkami :-) od 3ch dni piekę i ciągle nie mam jak. a jak mała zaśnie, to nie chcę mikserem warczeć.

byłyśmy nawet na spacerze- katar jeszcze mały jest, no ale trzeba się przewietrzyć: po 20 minutach wróciłyśmy, bo zerwał się huragan i jeszcze zaczęło lać.

wszystkim Frankom sto lat!
widzę, że Mysza ma takie samo podejście jak ja do następnych dzieci :-) szkoda tylko, ze M. mnie nie rozumie i nawija mi o kolejnym. może sie zdecyduję, ale za kikla lat :-)

kobitki właśnie się dowiedziałam że moja przyszła szwagierka poroniła :( kurcze ale mi smutno bo mój szwagier tak chciał bardzo tego dziecka i tak się cieszyliśmy wszyscy a tu taka tragedia:(
myśmy też były na spacerku a moje dziecko jak nigdy krzyczała jakby ją ze skóry obdzierali:) jedna partia jabłek już zrobiona, teraz biorę się za drugą :)

Witam sie! Dawno nie pisalam, ale ostatnio moja cora jest bardzo absorbujaca. Mam czas tylko Was poczytac a z odpisywaniem juz gorzej. Dzis u nas piekna pogoda wiec bylysmy na spacerku. Teraz Ola bawi sie w lozeczku a ja troszke leniu****e.
Polusia Super, ze weselicho sie udalo!! Wspolczuje Twojemu bratu i bratowej:(((
Wszystkim Franusiom wszystkiego naj!!!!
Wszystkim bobasom konczacym w ostatnich dniach kolejny miesiac buziaki od Olenki!:)
Agus
Natalka sliczna! Gratuluje!

Ostatnia edycja:
reklama
A Franio dziś pierwszy raz śmiał się w głos bez udziału osób trzecich tzn nikt go nie rozśmieszał:-)Leżał w zabawkach w kojcu, bawił się pluszakiem wielorybem i chichrał się w głos:-)super to wyglądało:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry