Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moze jeszcze za wcześnie na gryzaczka dla niego...? Bo ząbki idą czy juz są moze?ja mu daje ale on chwile go trzyma w buzi po czym wyrzuca i pcha paluchy ... masakra ...
tak do lodówki ( bron boze zamrazarki )moze jeszcze za wcześnie na gryzaczka dla niego...? Bo ząbki idą czy juz są moze?
Wiem tylko ze jak juz zaczyna bolec to wyrzynanie to dobre sa gryzaczki z woda w srodku - do lodówki takiego gryzaka (CHYBA!) zeby sie schlodzil i wtedy przynosi ukojenie..
dopisz do tego zeszytu BANANE hahaha![]()

a nie mozesz zapisywac na kompie i potem mi podeslac))))))))))
daj sciagnac)))
sama tez czytam, glownie w ksiazkach, i im wiecej czytam tym bardziej mi sie podoba![]()
co o tym myslicie?
moja mama wczoraj powiedziala mi ze skoro maly dostaje zabki to powinnam dac mu do gryzienia skorke od chleba. zeby trzymal sobie w raczce i ciumkal w buzi...
nie jestem pewna co do tej rady ...

Dziunka - mam kilka pytan, hehe. A jak Ty dasz Asi takie duze kawalki, przeciez to jeszcze trzeba miksowac albo chociaz scierac na tarce, nie wiem rozgniatac widelcem a takimi wiekszymi kawalkami to bedzie miala jeszcze problem, tak mysle. A i jeszcze sie zastanawiam jak to jest z kaszka,, jogurcikami, tez raczkami bedzie jadla??A twarde owoce, np jablka?? no i mysle ze dziecko bedzie chcialo nasladowac rodzicow i tez by chcialo lyzeczka probowac jesc, no chyba ze wszyscy zaczniecie jesc recami, hehe??