Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
sorry, laski,ale nie moglam sie powstrzymac)))))))))))) macie super maile
))))))))))
szkoda,ze nie mam czasu tez takiego zalozyc, ja poprosze na moj zwykly: anna_dumanska@o2.pl
banAna skasuj mojego maila w swoim poście, proszę
Najprostrzy sposob dziewczyny to wysylac emaile na priva :-)banAna skasuj mojego maila w swoim poście, proszę
Może faktycznie ma uczulenie na ta marchewkeU nas od niedzieli ekspozycja na marchewkę, zaczynałam od 2 łyzeczek (takich do herbaty) małego łyzeczek wychodziło więcej, niby kupka ok, bez zatwardzenia itd, więc podawałam tą marchewkę, wczoraj zjadł pół słoiczka a dziś widzę na prawym polisiu plama wielkości 2x2 cm z krostkami w środku lekko zaczerwieniona, tak więc chyba marchewka pójdzie w odstawkę. Nie wiem na ile jest to uczulenie na marchewkę ale może za dużo podałam, bo może w zupce byłaby zaakceptowana. Czekamy i dopiero w niedziele podam jabłuszkoa zostało mi jeszcze pół słoiczka...i ta jego przyjemność w jedzeniu...

Hehe, jak to nie masz czasu? Ja ma ze 4 maile, jeden polski stary, jeden jak sie gdzies loguje itp, inny mam tutaj w UK ktory podaje pracodawcom itp... Pani Anno Dumanska![]()