Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sorry, laski,ale nie moglam sie powstrzymac)))))))))))) macie super maile
))))))))))
szkoda,ze nie mam czasu tez takiego zalozyc, ja poprosze na moj zwykly: anna_dumanska@o2.pl
banAna skasuj mojego maila w swoim poście, proszę
Najprostrzy sposob dziewczyny to wysylac emaile na priva :-)banAna skasuj mojego maila w swoim poście, proszę
Może faktycznie ma uczulenie na ta marchewkeU nas od niedzieli ekspozycja na marchewkę, zaczynałam od 2 łyzeczek (takich do herbaty) małego łyzeczek wychodziło więcej, niby kupka ok, bez zatwardzenia itd, więc podawałam tą marchewkę, wczoraj zjadł pół słoiczka a dziś widzę na prawym polisiu plama wielkości 2x2 cm z krostkami w środku lekko zaczerwieniona, tak więc chyba marchewka pójdzie w odstawkę. Nie wiem na ile jest to uczulenie na marchewkę ale może za dużo podałam, bo może w zupce byłaby zaakceptowana. Czekamy i dopiero w niedziele podam jabłuszkoa zostało mi jeszcze pół słoiczka...i ta jego przyjemność w jedzeniu...

Hehe, jak to nie masz czasu? Ja ma ze 4 maile, jeden polski stary, jeden jak sie gdzies loguje itp, inny mam tutaj w UK ktory podaje pracodawcom itp... Pani Anno Dumanska![]()