ja dzis kupilam słoiczek i co mnie zdziwiło ze na opakowaniu napisane: podgrzewac w kąpieli wodnej badz w mikrofalówce ... ;]
A co Cię Kasiiula zdziwiło bo nie zakumałam? Że podgrzewać wogóle czy co? ;D
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja dzis kupilam słoiczek i co mnie zdziwiło ze na opakowaniu napisane: podgrzewac w kąpieli wodnej badz w mikrofalówce ... ;]
bo wszędzie mowia ze mikrofala nie zdrowa itp a tu na opakowaniu ze w mikrofali podgrzewać ;]
ja tez mam taką starą książke, sprzed 30 lat i tam jest jajecznica w wieku 3 miesięcy! ?Uzywma ja tylko jak się zastanawiam jak coś dziecku ugotowac np jajeczniczkę na parez ale ooczywiście moje dziecko bylo dużo starsze.No własnie moja mama mówiła mi, zebym tak ugotowała lekko osoliła i osłodziła - ona tak gotowała dla Syna mojej siostry z 17 lat temu. Mam starą książkę kucharską z działem dla niemowląt, muszę tam zajrzeć co jest napisane. Myślalam, ze to moja mama taka głupiutka a tutaj to wyczytała pewnie w książce. To tak samo jak kiedyś zabraniali dzieci dokarmiać w nocy i niektóre płakały pół nocy.......ale o tym już pisałyśmy![]()
hehehe potrzebowąl achęty.Mój ma chęć na parówki. I to straszną. Chyba się będziemy musieli z Kuba gdzies ukrywac z jedzeniem.skonczyly sie zapasy od teściowej ( czekamy na dostawę ) i kupuję Hipp ziemniak z marchewką
Ale miałam akcję przed chwilka z Igorkiem
Bawi się na macie ale cos mu sie chyba znudziło więc go wzięłm na kolana bo się popłakał ciamajada mała..(wstępniak taki
), siedzi i siedzi a ja jem deser ( sojowy waniliowy mniaam), a ten probuje wyrwać mi łyżeczkę no to dałam mu liznąć!!!!!!!!!!!Jezuuuuuu jak zaczął piszczec , tak mu posmakowało, cały zaczął skakać nogami machać że on chce jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!Wiedząć że to raczej jeszcze za wcześnie na takie przysmaki myśląć szybko dałam mu jabłuszko ze słoiczka ( dobrze że kupiłam dziś:-))...no to mu też przypasowało, cały słoik wszamał....
Dlaczego?????noo szoook ja w zyciu bym obiadku w mikrofali nie podgrzala no moze wode mi sie zdazy ale nic innego
zdrowa zywnosc dla niemowlakow i mikrofala to jedno drugiemu przeczy

Mam prośbę. Kidyś, przesyłałyście sobie książkę kucharką dla niemowląt. Czy podesłałby mi ktoraś ją na pocztę neferetete@op.pl . z Góry olbrzymie dzięki.
Dlaczego?????![]()