martolinka
Mama i nie tylko :-)
gryzon gryzon:-) a u Igorka już cała klawiatura?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gryzon gryzon:-) a u Igorka już cała klawiatura?
świetnie cię rozumiemCleo musisz być cierpliwa , Igor bierze Cię na przetrzymanie:-)
Podziwiam gotujące mamy. Ja regularnie używam słoików. Czasem robię coś sama... Tłumaczę to , że słoiki są na 100% bez chemii, ale nie oszukujmy się lenistwo tez ma swoje znaczenie .... be mama:-)
Daj mu trochę czasu na przestawienie sięDZiś już mały nie chciał tak mleczka jak wczoraj.Płakał strasznie,parę łyczków zrobił i dałam cycule...miałyscie tak??może mu posmakuje z czasem...
Marika od wczoraj pije prosto z butli http://ziko.pl/_CACHE/1214899098bf3f08a0387a4d30d2f4a36732655984_200x200.jpg Super sprawa powiemPróbuję dawać małej wodę niekapkiem takim:Twojemalenstwo.pl - Butelki, smoczki, pieluchy, łóżeczka, laktatory, materace, zabawki, maty edukacyjne, foteliki. - Tommee Tippee Explora Pierwszy Kubek Niekapek z uchwytami 6m+
ale się krztusi :/
Miałyście taki problem ? Nie wiem czy z kubeczkiem coś jest nie tak, czy może ona po prostu nie spodziewa się, że nagle coś z niego poleci..![]()
A ja w dni domowe gotuję, a jak mamy być więcej poza domem to biorę słoik, przynajmniej wiem że nie sfermentuje w drodze w upaleCleo musisz być cierpliwa , Igor bierze Cię na przetrzymanie:-)
Podziwiam gotujące mamy. Ja regularnie używam słoików. Czasem robię coś sama... Tłumaczę to , że słoiki są na 100% bez chemii, ale nie oszukujmy się lenistwo tez ma swoje znaczenie .... be mama:-)
Eeee... ja bym się bała, na razie tylko regionalne owoce + banany ze słoikaa ja dzis postanowilam, ze przechodzimy na wode do picia bo robie malej taka slaba herbatke, ze rownie dobrze to moze pic wode a zdrowiej...no i nalalam jej wody i ciagnela, roznicy jej to nie zrobilo....
dziewczyny dajecie juz kiwi?
no w sumie muszę spróbować , ze słoiczka zjada więc może robione też będzie z grudkami jadłAniu a moze wes np widelcem rozdziobaj moze nie trzeba mu dusic wsyztskiego dokladnie
chyba mi się ten blender za bardzo spodobałAniu a czemu chcesz blendowac?? nie zamierzasz wprowadzac większych kawałeczków??
katrenki też chciałam kiwi kupić ostatnio![]()