Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, tak samo jak wychodzenia ukratkiem
. Poza tym wydaje mi się, że to tylko chwilowe
.No własnie u nas jest tak jak ja wychodze z domu, tyle ze ciężko ją odkleic bo sie czepia do nogawki i czesem trzeba ją odklejac od siebie. Łzy jak grochy i dziki płacz:-(

;-), a ja ... tym bardziej 

i uważam że one się bardzo dobrze sprawdzają, a jeśli nie, to w niedalekiej przyszłości na pewno zaczną się sprawdzać ;-)...
i jest zakochana po uszy w swoim jedynym wnuku, stara się mimo wszystko nie podważać naszych zasad wychowania, co czasem pewnie jest dla niej trudne, ale wie, że robimy to z miłości dla Matiego i przede wszystkim dla jego dobra.
... Gdy Mati protestuje i nie chce czegoś zrobić, mówię do niego: "posłuchaj" i choć na początku dalej protestował i wyrywał się, teraz jak słyszy "posłuchaj" uspokaja się i patrzy na mnie słuchając :-) co mam do powiedzenia, inna sprawa, że oczywiście nie zawsze moje argumenty mu się podobają
i zdarzy mu się nadal czasem usiąść na ziemi i płakać, ale to zazwyczaj wtedy gdy dokuczają mu zęby i ogólnie jest marudny ;-) ... ale i tak nie poddajemy się i tłumaczymu mu dalej 

(oby
)
Bo co z tego, że dziecko rozumie co ja do niego mówię, skoro ja nie rozumiem co dziecko mówi do mnie
Nie znam chińskiego i tyle 

A to działa na synka jak płachta na byka. On coś tłumaczy a my nic
Te momenty są dla nas najgorsze. Z całą resztą jakoś dajemy sobie radę. Staramy się być konsekwentni (my rodzice, bo z babcią to różnie), i oboje zwracamy uwagę Witkowi jak coś jest nie tak. Ale to czasem mężowi puszczają szybciej nerwy i wtedy to ja mówię, by trochę odpuścił bo przesadza. Ale robię to tak by mały tego nie widział i nie slyszal.
Zawsze jak tatuś wychodzi to jest płacz, jak ja wychodzę to raczej nie, ale bywają odstępstwa ;-)
Odwracamy uwagę Witka tylko wtedy gdy:
;-)