reklama

Nasze dzieci u lekarza.

nie wiem wlasnie ale cos mi sie wydaje tak jak stokrotka mowi ;)

poki co ja mam skierowanie na rehabilitacje ale musze do szpitala zapisac. jade w srode po pobraniu krwi. ale z tego co wyczulam ma lzejsze te napiecie, lapki otwarte, rozluzniony. nie wiem czy to ma sens no ale sie nie znam...

reklama
My mamy skierowanie na rehabilitację od neurologa z powodu wzmożonego napięcia mięśniowego, ale termin pierwszej wizyty dopiero na 1 lutego, więc czekamy.
Wcześniej jak mała miała 3 tyg to chodziliśmy prywatnie do fizjoterapeutki i ona nam pokazywała ćwiczenia i robiliśmy sami w domu i w sumie dużo to pomogło.

my dostaliśmy w ekspresowym tempie i lekarza i rehabilitację ;)
też ćwiczymy codziennie

co to znaczy: kulać?

no właśnie
turlać :-D:-D:-D

my dzis bylismy na konsultacji wynikow morfologii malego. pani doktor powiedziala ze jest w porzadku i czasem po prostu dzieci maja tak. dopoki crp oraz wartosci swiadczace o anemii lub nadkrwistosci nie sa zanizone lub zawyzone jest ok. po badaniu malutki jest zdrowy, osluchowo czysciutko. teraz czekamy na wynik z witamina d.

jak ktos chce to posłucha a jak nie to niech nie włącza choc tam jest sporo wyjasnione m.in. dlaczego pediatrzy nikomu nie odradzaja szczepien i dlaczego tak mało w tym temacie wiedza

ps nie szczepi sie dziecka co 2 tyg:szok: co za patafian takie cos wymyslił:szok:
a tu ponizej jak łatwo manipuluje sie dzisiaj ludzmi:

Toksyczne szczepienia. Wywiad z doktorem Jerzym Jaśkowskim. #1 - YouTube cz. 1
Toksyczne szczepienia. Wywiad z doktorem Jerzym Jaśkowskim. #2 - YouTube cz.2

polecam poczytać opinie o "doktorze" zanim wysłucha sie mało rozsądnych wypowiedzi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry