reklama

Nasze dzieci u lekarza.

polecam poczytać opinie o "doktorze" zanim wysłucha sie mało rozsądnych wypowiedzi

chętnie poczytam tylko prosze o linka bo jakos nie umie znaleźć nic niepokojącego

no my mieliśmy szczepienie z pneumokoków 17 a 31 czyli za 2tyg mamy kolejne 3 dawkę 5w1 :no: i co ja mam zrobić skoro lekarka mówi,zw wystarczy tydzien przerwy :-(

a ty ty decydujesz o dziecu czy lekarz? poczytaj ulotki tych szczepionek..

reklama
stokrotka.af to jakas bzdura prosze Cie nie przejmuj sie takim gadaniem mój Krzyś i tysiące innych dzieci są żywym tego przykładem w grudniu Krzyś miał szczepienie na pneumokoki i dwa tygodnie później 5w1 i NIC mu nie było i NIC mu nie jest

chętnie poczytam tylko prosze o linka bo jakos nie umie znaleźć nic niepokojącego

a ty ty decydujesz o dziecu czy lekarz? poczytaj ulotki tych szczepionek..

no tak ... każdy czyta to co jest najbardziej wygodne
Kolejny raz straszysz forumowiczki ...

a ja sie po prostu pytam gdzie sa te negatywne opinie o dr jaśkowskim? a aluminium i formalina jest zawarta w szczepionkach i wstrzykiwana bezpośrednio do krwiobiegu dziecka i dla mnie to czysta trucizna. czekam na linka dot w/w doktora na pw bo tu to nie wątk do dyskusji na ten temat

i pisałam jak ktos chce to posłucha tych linków a jak nie chce to nie musi ;-)

a ja sie po prostu pytam gdzie sa te negatywne opinie o dr jaśkowskim? a aluminium i formalina jest zawarta w szczepionkach i wstrzykiwana bezpośrednio do krwiobiegu dziecka i dla mnie to czysta trucizna. czekam na linka dot w/w doktora na pw bo tu to nie wątk do dyskusji na ten temat

i pisałam jak ktos chce to posłucha tych linków a jak nie chce to nie musi
wink2.gif

poczytaj tego typu artykuły, wpisz w nazwisko w google i dopisz opinie - chcieć znaczy móc

http://blogdebart.pl/2009/10/08/doktor-jaskowski-autorytet-1/
http://blogdebart.pl/2009/10/08/doktor-jaskowski-autorytet-2/

Także uważam że to nie jest miejsce do publikacji tego typu rzeczy - masz forum na którym jest grono zainteresowanych przecież tu wpadasz i mam wrażenie ze mało rozsądnie i trochę nawet maniakalnie wrzucasz filmik i znikasz

Nigdy tu nikogo nie krytykuję ale Twoje postępowanie..... prowokuje do sprzeciwu i nakłaniania do czytania bardziej rzetelnych informacji...

ps. każda z nas przeczytała za i przeciw podjęła decyzję zgodną z tym co lekarz doradził na co dziecko i jego stan zdrowia pozwala teraz już nie ma co straszyć ...

Ostatnia edycja:
sorki ale ja mam w domu oprócz wychowywania dzieci, studia, firmę męża i pracę wiec nie zawsze mam czas na czytanie forum i prowadzenie typowej dyskusji...

kto jest autorem tego bloga? bo jak dla mnie to takie blogi akurat są mało rzetelne, bo niby kto go prowadzi? jakis naukowiec? przeprowadził jakiekolwiek badania??

a filmiki wrzucam czy inne informacje bo mnie przeraza to co sie wyprawia z tak małymi istotami jakimi są nasze dzieci... jak łatwo media manipuluja rodzicami i nigdy nie mowia całej prawdy..- przepraszam ze tak bardzo was wkurzam swoja osoba

Pati prosze Cie Ty uszanuj nasze wybory by szczepic dzieci a my uszanujemy Twoj wybor, ok?

poza tym nie uwazasz ze gdyby ktos chcial to sam znajdzie wszystkie za i przeciw nt szczepien? i niepotrzebne mu sa tak pomocne osoby jak Ty.

jest watek o nieszczepieniu dzieci moze tam pojdz i nie rob ludziom wody z mozgu.

reklama
Nie swoją osobą, ale formą w jaki chcesz nas uświadamiać:tak:. Ja szanuje Twój wybór i nic Ci nie pisze że źle robisz i nie wrzucam linków bo pewnie tego byś nie chciała. A wiedz że KAŻDA z nas która szczepi nie robi tego nie świadomie. To były przemyślane decyzję podojete z pewnym lękiem- ale ten lęk mają tez i osoby które nie szczepią. Robisz to troche tak jakbys kogoś na siłę próbowała przeciagnąć na swoją strone i szukała potwierdzenia dlatego co robisz. Ja Cię nie krytykuje za Twój sposób patrzenia na to, więc prosze uszanuj i te osoby które szczepią dzieci jak będziemy chciały to zapytamy. Bo te z nas które nie szczepią uświadamiać chyba już nie musisz ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry