reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze dzieci u lekarza.

my po szczepieniu, 3 dawka WZW. Oliwier waży 7850g, 69,5 wzrost, 45 klata, 44 główka. nie przybrał tak wiele bo był chory miesiac i róznie bywalo z jedzeniem... poza tym rozwija sie swietnie no i zabkow nie widac nadal. ciemiaczko nie zaroslo do konca.

jest dobrze :)

reklama
ja tylko na chwilkę; byliśmy u neurologa, babka stwierdziła,że z młodym ok, kazała pójść na spotkanie z rehabilitantem bo junior odgina rączki do tyłu jak leży na brzuszku, robi takie "skrzydełka", mają nam pokazać jak ćwiczyć :tak: pierwsza wizyta w czwartek, poza tym dowiedziałam sie,że młody ma czas do 8 miesięcy żeby siedzieć sztywno sam i mam go na siłe nie sadzać opartego nawet o poduszki, mamy zakaz :szok:

Byłam z Małym u lekarza. Osłuchała, gardło sprawdziła i stwierdziła, że wszystko dobrze. Tylko ta gorączka, ale na zęby to ona raczej nie jest, bo stwierdziła, że nic tam nie widać. Kazała zrobić posiew moczu i zobaczymy, chyba, że coś zdąży się do tego czasu wykluć. Kazała tylko podawać 3xdziennie Nurofen na gorączke. I też się dziwię czemu skoro nie powinno się zbijać? Dałam mu o 18 bo miał 38,1 stopnia. Zeszło mu po tym całkiem i po 20 zasnął. Obudził się po godzinie i wielki ryk. Nie chciał smoka, nie chciał do piersi, nie chciał wody, nie pozwolił sobie dziąseł posmarować i strasznie wrzeszczał. Trwało to godiznę i padł, ciekawe na jak długo? :shocked2: Zielonego pojęcia nie mamy co mu było? Skoro to nie zęby? Brzuch mu M cały oblukał i stwierdził, że to nie to, a Mały naprawdę się darł :-(

u nas masakra od poniedziałku:-(rano wszystko było ok a od popołudnia się zaczęło po wszystkim co zje wymiotuje dokładnie chlusta tak ze wszystko w promieniu 2 metrów jest do prania:-( we wtorek bylismy u lekarza wszystko ok gorączki brak innych objawów również. Dzięki bogu ze moje dziecko niema problemów z piciem bo szpital murowany

dziewczyny pomozcie! Oliwier ma jakis kaszel nie jest mokry taki jakby swedzialo go gardlo wzial sie znikad i nie wiem isc z nim do doktorki? kataru nie ma.

no czesto sie zdarza to nie jest takie pokaslywanie. kaszel. nie wiem jak mam to dokladniej opisac ;/ kaszle jak sobie spokojnie lezy jak sie bawimy tez. moze mu zasycha w gardle?

reklama
Do góry