reklama

Nasze Maleńkie Urodzinki

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
z tym wybieraniem to dowiedziałam się od babci - ciekawe hehe

a my chyba też dwie imprezki zrobimy bo po chrzcinach dochodze do wniosku , że więcej wiary nie da rady wcisnąć - ciasnota była okropna - a do gości z chrzcin musiałabym jeszcze dodać znajomych - to nie przejdzie trzeba podzielić to jakoś. I też zamówimy torcik samochodzik, baloniki i imprezka bedzie tylko na słodko bez jedzenia.

a z prezentem to też mamy niezły problem bo kolejna zabawka ?? - bezsensu wszystkie walają sie po domu a zainteresowanie nimi zerowe. Myślałam o takim rowerku co na teraz jest "pchaczem" i "bujakiem" a póżniej ściaga się te nakładki i staje się normalnym rowerkiem - zobaczymy jeszcze pomyśle

taki rowerek dotał Piotruś - więc dla Bartka juz mam :)

ogólnie mam wiele zabawek po Piotrku - które są nadal bardzo dobre i nie opłaca mi ise ich zmieniać.

ten rowerek przydał się nam (Piotrek ma urodziny w maju) - na wyjśia z domku - zamiast wózka - było o wiele lżej i zabawniej

AZIK super tort :-)

tutaj mozna kupic w tesco takie wypasione torciki wiec chyba tak zrobie

ja tez nie planuje imprezki obżeranej tylko tort kawa jakie owoce moze jedna sałatka czy dwie i tyle tylko nadal nie wiem jak to zorganizowac:dry:

dziewczyny a znacie jeszcze jakieś inne zabawy dla malucha jak te z wybieraniem:confused::-)
znalazłam na BB ze można dawać do wybrania

kieliszek- pijaczek
różaniec - ksiadz zakonnica
długopis - dyrektor
pieniądze - bogacz
ksiązka - uczony mądry

taaaaaaaaaaa zabawki i u nas sensu kupowac nie ma-czemu dzieci nie lubia zabawek?moze za duzo ich maja hmmmmmmmmmmmm
nie mam pojecia na razie

a my na roczek lecimy do polski zeby kacper dziadkow poznal bo juz nie pamieta............
lecimy 5 marca
zapraszamy tylko to towarzystwo z chrzcin
co do tortu tez bym chciala autko

u nas tez ze dwie imprezki sie szykuja nie pomiescimy wszystkich za duza mamy rodzinke
a co do prezentow to dziadki i reszta rodzinki rozpuszczaja malego ile wlezie wiec zabawki nie odstanie jakis torcik od nas od julki pewnie laurke az sie boje togo co mnie czeka na roczek :)

reklama
Dziewczyny
nie wiem czy to dobry pomysł,ale my z mężem postanowiliśmy ,że nasz Kacperek nie dostanie od nas prezentu.To zadanie dla gości.My mamy zamiar zamówić na Allegro taką ramkę na zdjęcie razem z gliną w której odciska się rączkę i nóżkę malucha.Niech kiedyś wie jaką miał małą łąpkę i nóżkę i przykłada do tej ramki łapę drwala i nogę nr 47 :-D ;-).No a tort obowiązkowo i też chyba kupny.Baloniki ,czapeczki dla wszystkich bez wyjątku:-D ,test kieliszkowo-różańcowy i mnóstwo zdjęć.Teraz może mały nic z tego nie zrozumie,ale kiedyś będzie miał co oglądać.To się zdziwi.Pozdrawiam wszystkie ROCZNIAKI i ich mamusie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry