reklama

Nasze Maleńkie Urodzinki

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
My też nie szykujemy prezentu , wystarczy, że rodzinka nie przyjdzie z pewnością z pustymi rękami:tak: Tort zrobi moja mama a my postaramy się, żeby było wesoło i przyjemnie:-)

reklama
Witajcie Marcowe Mamusie:)
Mam pytanko, macie jakis pomysl/przepis na tort na pierwsze urodziny?
Cos bez cukru, ze skladnikow ktore nasze maluchy moga zjesc
Kasia
Bede bardzo wdzieczna za podpowiedzi

A znacie jakieś zabawy, które dałoby się wykorzystać w grupie bobasów? Jeśli tak to wrzućcie tutaj wraz z opisem jak się bawić:-)

Ja dzisiaj upiekę na próbę tort.Jak się uda to na urodzinki zrobię sama,według pomysłu jak w linku :-)tylko przełoże innym kremem .Zobaczcie jakie inne mamy są zdolne:) Wielkie

tort bardzo fajny ale ja jestem antytalent jeżeli chodzi o pieczenie ciast więc nie bede się stresować że znów coś niewypali i zakupie gotowy torcik

ja znalazlam prześliczne gotowe torty i taki tez kupie z krolewnami misiami lub innymi pstaciami z bajek
tyez zastanawiam sie nad atrakcjai zabawowymi ale nie wiem:confused:

reklama
hmm, u nas prawdopodobnie nie bedzie innych dzieci :-( powod: starzejaca sie rodzina. albo dopiero co dzieciaki sie maja rodzic, albo jeszcze kuzynostwo jest za male (4,5 mies.). wiec w tym roku ten problem z doborem zabawy ograniczy sie tylko do bartusia ;-) za to w przyszlym roku, jak nas obsupie dziecmi... hoho, to nie nadaze lapac szklanek, talerzy i innych rzeczy na stole ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry