reklama

Nasze Maleńkie Urodzinki

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
U nas będzie osobna bobasowa-roczkowa impreza - przyjdzie trzech kolegów Szymka, dwóch z nich jest o dwa tygodnie młodszych, a trzeci o 4,5 miesiąca.
Z tego powodu ładny tort będzie raczej dla rodziców maluchów, a same maluchy dostaną bezglutenowe chrupki, biszkopty itd. Nie chcę sytuacji kiedy starsze dzieci będą mogły coś zjeść, a ten najmłodszy nie.

reklama
postanowiłam juz co z urodzinkami
z tego względu ze emi ma urodzinki w środe imprezke zrobimy w sobote po urdzinkach:tak:

zaprosze jedna cioteczke ktora najczesciej nas dowiedza
moja kuznke z facetem i małym jej syneczkiem
oraz Zuzie (ktorej pilnuje) z rodzicami

nie bedzie to jak u cioci na imieninach wyrzera ale mały poczestunek dwie sałatki tort jakies ciacho inne owoce dla dzieci i tyle
mysle ze bedzie ok

dziewczyny czy wy planujecie alkoholowy poczestunek dla straszych gosci ja bym nie chciala ale nie wiem czy tak wypada nic nie postawic :confused:

U nas winko to napweno bedzie jakies..
Zreszta nie za bardzo sie ciesze,bo naszymi goscmi to bedzie tylko rodzina meza-tesciowa,siostra meza,tesc i taka jedna ciotka.Tak bardzo bym chciala zeby ktos z mojej strony byl,ale niestety.Rodzice daleko,a moja polska rodzinka tez nie blisko bo w Bydgoszczy i raczej nikt nie przyjedzie na jeden dzien.Wiec nie bede szalec-jakis skromny obiadek,do tego winko,a na koncu jakis torcik upieke i tyle.

Hejka, ja juz zaczzynam planowanie a właściwie rrealizację :) U nas jest ogromna rodzina i niestety tacy sa rozkapryszeni że musze wysztkich zaprosić bo się poobrażają jedne po drugim i tyle - obraza stanu, mniejsza z tym, wymyśliłam sobie w związku ztym że robię dwie imprezki - widziałam tu takie pomysły tez - ja o ty przeczytałam w jakiejś ciekawej gazetce :) - Dla starchów w urodzinki akurat bo wypadaja w piatek - torcik świeczki itp. A w sobote zapraszm tą rodzinkę co ma małe dzieci - czyli raptem dwie osoby no i oczywiście naszego przyjaciela bobaska, Grzesia - więc w sobote będzie zabawa i luz, a w piatek ścisk i tłok... No nie wiem jak to zrobić - a że mam malutkie mieszkanko - a tych ludzi przyjdzie ze 20 sztuk to już w tym momencie mam dosyć :( ... Może ktos ma na to pomysł - jeszcze się zastanawiałam żeby rozdzielić ich na piatek i nhiedzielę - bo w sobotę sie uparłam że dzieciaczki sie bawią i już... ale rodzi się wtedy następny problem ci zaproszeni na niedzielę poczują się gorsi... ech szkoda gadać... najchętniej bym tylko dzieci zaposiła ale mąż jest tak wychowany że trzeba wszystkich zapraszać i o! tyle będzie szumu i roboty - a mała i tak nie wiem co i jak i pewnie będzie płakać jak tyle ludzi się zwali... Szkoda gadać :(

Pozdrawiam wszystkie mamusie i ic prawie roczniaczki :)

Wypada nie wypada...

to Nasz dom i nasz impreza

jeden stawia alkohol inny nie, ale zawsze to musi być nasza decyzja..

u mnie nie ma alkoholu na imprezach dla dzieci, tak jestem nauczona, na moich imprezach (jako dziecko) alkoholu nie było

ale ja to zupełnie inna jestem, bo u mnie na obiedzie weselnym było tylko po lampce szampana :)

Też mi sie wydaje, że nie powinno być alkoholu i raczej nic nie kupię, ale zapowiedziała się na urodzinach pewna ciotka i zażyczyła sobie, żeby Kubas "postawił" flaszkę! Zdziwi się kobieta, ale wódki to ona z pewnością na stole nie uwidzi!

a my chyba połączymy cztery imprezy......
urodziny patrynia .....dzien kobiet ....urodziny tatusia ...no i wprowadziny do nowego mieszkania ........:):);-) ;-) ......no jeszcze sie nad tym zastanawiam ........moze jednak zrobic wszystko osobno ?????:confused: :confused: ...........no ale wtedy za duzo imprez w jednym miesiacu jak na mnie:):-D :-D :-D :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry