reklama

Nasze Maleńkie Urodzinki

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
My tez juz po imprezce.
Bylo ogolnie biorac milo z tym ze sie narobilam ze ledwo zyje a jutro o 5.30 pobudka i do pracy,tak samo pojutrze i to na po 12 godzin.Maraton..!!
Majka byla wesola i to sie liczy.Miala tak jakby swojego malego goscia- corka siostry meza ktora jest tylko o 3 miesiace mlodsza od niej.Bylo zabawnie obserwowac ich relacje :-) .
A tak poza tym tesciowa ktora mi zagladala po szafkach w kuchni i sie czula jak we wlasnej kuchni...Mala Oliwia ktora zostala "wpakowana" w bucikach w ktorych chodzi na podlodze do lozeczka Majki (a dopiero co zmienialam przescieradelko)...I takie tam przejawi debilizmu,ale to nie wazne dzis.
Torcik wyszedl bardzo smaczny a sama robilam.Kupilam tylko dekoracje z lukru-kwiatuszki i serduszka.Bylo tez winko po lampce do obiadu i to wszystko.
A jutro bede wspominac porod i towarzyszacych go emocji...jak szybko ten czas zlecial. :szok:

reklama
U nas dzisiaj była druga tura urodzinowa :) Ogromny tort przyniesiony przez dziadków i pełny dom gości. A Jasieczek cudownie grzeczny i wesoły :) Aż miło patrzeć.

Jak czytam Wasze posty, to myślę, że chyba wezmę dzień opieki nad Karolą po imprezie urodzinowej :-) Akurat w jej urodziny... :-)

Kinga: proszę nie strasz mnie przed nocą. wczoraj była impreza dzieciowa. za tydzień jest dla chrzestnych i mojej Wiesi. mamuchny nie bło i mam nadzieję, że nie bedzie. w urodziny Piotrka chce wybyć z domu, ale nie wiem czy dostanę urlop. mam nadzieję, że nie przylezie ani w czwartek, ani w nastepną sobotę.
wiem, że to głupio brzmi, ale chcę mieć tak ważne dla nas dni spokojne, bez nerwów.

Kinia: ostatni raz była na Mikołaja - więc to o czymś siadczy, a mieskza blok obok. zresztą jąolewam. a dziś dowaliłam jej siostrze, bo mnie dorwała z Titkiem na spacerze. coś mi gadała o tym, że babcia sięwybiera na urodziny., więc się spytałam jaka babcia i na jakie urodziny, bo Piotr to babcię ma do dyspozycji 24h na dobę. i się zamknęła.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry