• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze Obawy

Anni witamy znów na forum!! Uważaj teraz na siebie! Widać moje wcześniejsze objaśnienia o 3 dniowym pobycie to nie zawsze u każdego(choć tak mówił mi lekarz jak ja byłam na p.c)....i może lepiej po co siedzieć tyle w szpitalu

reklama
Siwwucha, wiesz co moze dlatego, ze to bylo krwawienie wywolane (stosunkiem :zawstydzona/y: ), a moze dlatego, ze lozek im brakowalo...

Z regoly chyba zamykaja na troche dluzej niz dobe....

Anni-tez sie ciesze ze jest dobrze ;-), "kakrocie"-fajne slowo a robaczki troche mniej, szczegolnie w szpitalu pelnym niemowlakow :-(

reklama
anni, witam serdecznie na spowrotem forum i w kole abstynentek:-( ,mniej serdecznie bo nikomu nie życzę ale w końcu mam towarzyszke niedoli:tak: . Kamień spadł mi z serca jak zobaczyłam że się odezwałaś na czerwcówkolandzie:) i od razu przeszukiwałam wątki, o co poszło?-i już wiem, cieszę się, że żadnej tragedii nie było:) Usciski dla twojej córeczki anni (tylko delikatnie!) :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry