• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze Obawy

Dziwczynki ja tak jeszcze raz chce wam podziekowac za troske no i za szybka interwencje (dorotka buzki dla Ciebie!!!;-) )...

Niooo i tyle... trza pospieszyc ta Blanes z watkiem prywatnym bo hehehe
podoba mi sie pomysl jak diabli....

reklama
No to dziewczynki sprawdźcie listę i oceńcie czy nikogo tam nie brakuje. Napiszcie czy jest ok lub nie ok. Jutro poproszę Admina o stworzenie wątku :-).

Blanes mi się wydaje że jest ok, a jeżeli ktoś będzie chciał się dopisać to jak juz będzie otwarty ten wątek będzie można go tam jeszcze wcisnąć co? A gdzieś przeczytałam że Admin otwiera nowe wątki około 10 każdego miesiąca, więc jeszcze troszkę będzie trzeba nam poczekać. A do tego czasu lista na pewno juz będzie kompletna :-).

Wpadla chyba wczoraj na ktorys z watkow i ufffala i sapala bo bardzo zajeta i obiecala, ze sie odezwie wnet... Ale czemuz ona taka zalatana to "ja se ne wim" :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry