reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

reklama
Heatherku trzymam za was kciuki:)

My planujemy najbliższe wakacje w Tunezji, ale też najbardziej obawiam się lotu.

No ale będę się martwić, jak wszystko wypali, teraz nie ma sensu, strona finansowa jeszcze niezapewniona;-)

A właśnie Otylka zaczęła pić Kubusie ale strasznie jej się po nich odbija, czy wasze maluchy też tak mają?

A może ona jeszcze niegotowa na takie soki, na razie na 3 dni powracamy do bobofrutów, i spróbujemy wolniejsze wprowadzanie po tym czasie.

Heatherku, ale superowo, że Matiś zobaczy się z Dziadziem, a co dopiero sam Dziadek?! Oszaleje z radości:tak:Przywieź nam dobre czekoladki;-)

Karol pije głownie bobofruty bo takie wg mnie zdrowsze-nie słodzone, ale jak nie mamy pod ręką to pije też bez problemu inne soki
Heatherku w Przedszkolaku z luty/marzec jest fajny artykuł o podróży z dzieckiem samolotem, jak chcesz to ci spróbuję obfotografować :)

Matek pije wszystkie napoje- nawet ostatnio do mojej kawy się dobiera;-)Ale on od małego do Kubusia przyzwyczajony bo ne chcial pic bobofrutów

A u nas po odbijaniu cała noc zapełniona wymiotywaniem, Otylka budziła sie co 30 minut i wymiotywała, nad ranem już tylko śliną...koszmar, padam z nóg. I nawet nie wiem co jej zaszkodziło...nie chce nic jeść, jest blada jak biała ściana, nawewt sucharki be. A to chyba znaczy, ze jeszcze coś jej siedzi:-(

reklama
Do góry