reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE SKARBUSIE :)

Rusalko..my tez jestesmy caly czas pod wrazeniem,
maluch nasz ma 5,6 cm i tez widzialam serduszko, oczka, raczki, nozki, paluszki...
To jest takie niesamowite uczucie zobaczyc takie malenstwo jak sobie zyje w brzuszku mamusi..w swoim domku...
Bardzo wzruszajace przezycie...Moj maz byl pierwszy raz ze mna na USG i tez bardzo sie wzruszyl....
I tak sie cieszymy ze z maluchem wszytko dobrze...
Zamieszczam fotke:))
p10102479db.th.jpg

reklama
Ja dopowiem tak po prostu do tego co Han Solo napisał :) - sprawdzał czy komórki pochwy i ujścia pochwy do szyjki macicy są "zdrowe", czy się dobrze regenerują...genralnie cel taki jak cytologii ale dokładniejsze bo w cytologii można pobrać nabłonek nie z tego miejsca gdzie akurat się coś dzieje...a tutaj widzi czy się nic nie dzieje od razu, a ja oglądałam sobie obraz z mikroskopu na ekranie tv, smiesznie, tak zobaczyć sienie od środka, chociaż samo badanie do najprzyjemniejszych nie należy - nieprzyjemny wziernik i lekarz z mikroskopem pomiędzy nogami...
A co to jest test PAPA? Jakiś genetyczny? Kiedy się go robi?

Oto mój największy, najcenniejszy Skarb:)- mierzy 7,51cm + nóżki- (miało podkulone i gin nie był w stanie ich zmierzyc:)..ale ma ok 10 cm:) - 13 tydz 6 dzien:

obraz3dw.jpg

na pierwszej fotce leży przodem - do nas:)- ssie kciuka:)
a na drugim - odwrócone jest do nas - dupką:)

Rusałko piękny maluszek i jaki fotogeniczny, na życzenie raz z przodu, raz z tyłu a nie tak jak mój, że trzeba go było od dołu podglądać ;D

Dziekujemy:)
nas tez bardzo zdziwiło, ze ono juz takie duze:)..ten widok..i plauszek w buźce nas ..rozbroił...:)

No dobra dziewczyny teraz ja:) Mój niuniek ma całe 16cm!!!! Nie wiem jak on sie mieści w tym moim małym brzusiu:)))))

reklama
Do góry