reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wakacje

Miska z doswiadczen kolezanki wiem ze w kazdej aptece a jest w kazdym miescie i dobrym hotelu dostaniesz pampersy bez zadnego problemu co do pampkow do kapieli to ona sredno na 2 tygodnie zabierala 2 paczki ok 20 szt a i tak kilka przywozila ( zreszta robila wielkie zdziwienie w srod turystow ze tego uzywala) najwazniejsze sa obiadki owoce kaszka bo maja zdecydowanie inny smak i jej malec nie chcial tego tknac.
my tez jedziemy do Side ale jeszcze 2 miechy musze czekac to napiszesz wlasne doswiadczenia :)

pamietaj o kremach do opalania bo tam ladnie sobie za to licza i cos po opalaniu

Irtasia jaka szkoda najwiesze utrapienie pewnie dla malej oj biedulki

reklama
karola-04, kąpieluszki już kupiłam 2 paczki, czyli 24 szt, pampersy na pierwsze dni wolę zabrać z Polski, jak zabraknie dokupię, bo juz wiem gdzie jakby co:zawstydzona/y:. Po powrocie dam ci namiary, najwyżej ty nie będziesz dzwigać(choć akurat pampki wcale wiele nie ważą tak wiele). Słoiczków nie zabieram, bo Wiki nie jada:no:, Kremy dawno zakupione, zresztą jedziemy 4 raz w ciepłe kraje( w Turcji też byliśmy), to chyba juz nic mnie nie zaskoczy.

super IRTASIA!!!! szerokiej drogi i udanych wakacji!!!
i ja życzę udanych i bezusterkowych juz wakacji:tak::tak::tak:

A my już spakowani spakowani. Dwie walichy, plus podręczny dla Wiki, aparat i podręczny dla nas:tak:Lot nam przesunęli o 30 min wcześniej, czyli pobudka jutro już o 4.30, trudno wyśpimy się w samolocie:tak::-) Pa kobietki:tak:

i ja życzę udanych i bezusterkowych juz wakacji:tak::tak::tak:

A my już spakowani spakowani. Dwie walichy, plus podręczny dla Wiki, aparat i podręczny dla nas:tak:Lot nam przesunęli o 30 min wcześniej, czyli pobudka jutro już o 4.30, trudno wyśpimy się w samolocie:tak::-) Pa kobietki:tak:
Spokojnej i udanej podróży.Ach...zazdroszczę...:tak:

reklama
Irtasia i Miska szczesliwej,spokojnej,krotkiej podrozy:tak::tak::tak:
Renatko,przywiez troszke słoneczka ze soba:tak:.

Do góry