reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wakacje

Moja siostra własnie mi zaproponowała, żebyśmy pojechali sami na urlop a Lenkę zostawili z nią, bo nie miała planów na te wakacje (buduje dom, przeprowadzka w maju więc z kaską w tym roku ograniczenie), a tak to by wzięła tydzien urlopu posiedziała w ogrodzie z Lenka i luzik. No i teraz nie wiem z jednej strony super wypocząć, ale z drugiej na tydzień zostawić małą :sorry2:

reklama
Super masz siostre,ze Ci to zaproponowala:tak:.Ja jednak nie potrafiłabym zostawic Konrada,moze głupia jestem?:sorry2:

Zastanow sie dobrze Lenulka...bo moze byc tak ze ten tydzien zamiast dobrze sie bawic bedziesz caly czas myslala o Lence i tesknic bedziesz okropnie...:/

Zastanow sie dobrze Lenulka...bo moze byc tak ze ten tydzien zamiast dobrze sie bawic bedziesz caly czas myslala o Lence i tesknic bedziesz okropnie...:/
oj może tak byc ja tak pojechałam na weekend ze znajomymi nad jeziorko jak Patryk miał 1,5 roku i strasznie teęskniłam juz po jednym dniu po tygodniu bym zwarjowała:sorry2:
i jak ostatnio patryk wyjechał z moimi rodzicami do dziadków to dla mnie tez tenweekend sie dłżył ja chyba musze miec moje maluchy przy sobie

Mysia co ty gadasz???? Na pewno kiedys wyjedziecie:tak::tak:

Dziewczyny ale macie fajnie z tymi wakacjami, ja podobnie jak Mysia nigdzie się nie wybieram w tym roku ...no do nowego domku :))...kupie basenik na ogródek i bedziemy mieli wczasy, cisza spokoj i tylko my troje:tak::tak:

PRAWDA Oliwieczka...u nas to samo....i bede miała tyle jeszcze do ogarnięcia, ze czasu na wakacje niewiele...a wczoraj myłam okna w swoim już domu...
Jedyne co mnie martwi, to to, ze netu narazie nie bede miała....aaaaaa....:szok::szok::szok:

Super masz siostre,ze Ci to zaproponowala:tak:.Ja jednak nie potrafiłabym zostawic Konrada,moze głupia jestem?:sorry2:

Nie Tycia, ja też bym nie zostawiła Filipka na dłużej, może na weekend, ale też nie wiem...jak dzień go nie widzę to tęsknie a co dopiero tydzień....Lenulka, wakacje z Lenka też mogą byś super i wcale nie meczące...w zeszłym roku młody był mały i byliśmy nad morzem, ciągle pamiętać o mleku, pieluchach i w ogóle... a teraz gdy nasze bąki są doroślejsze to już nie ma takiej męczarni, no może trzeba tylko za nimi więcej latac :-D:-D

Moja siostra własnie mi zaproponowała, żebyśmy pojechali sami na urlop a Lenkę zostawili z nią, bo nie miała planów na te wakacje (buduje dom, przeprowadzka w maju więc z kaską w tym roku ograniczenie), a tak to by wzięła tydzien urlopu posiedziała w ogrodzie z Lenka i luzik. No i teraz nie wiem z jednej strony super wypocząć, ale z drugiej na tydzień zostawić małą :sorry2:
Ja kiedys zostawilam moja 2-ke z mama i pojechalismy na caly tydzien w gory wytesknilam sie ale bylo fajnie:tak: i niezalowalam tego:tak:

Z jednej strony, fajnie odpoczelabyś sobie od codziennych obowiązków, ale z drugiej strony, Wasze pierwsze wakacje z dzidzią:) fajnie bedzie patrzeć jak mała goni, bawi się na plaży, zrobicie supoer fotki ahhhhhhh ja chyba na aż tak długo nie zostawiłabym Zosi podobnie jak Tycia:sorry2:

No to same głupie na forum...;-)Bez obrazy...
Lenulka,jesli czujesz,ze taki wyjazd i odpoczynek jest Ci potrzebny to jedż.Siostra na pewno sie nią dobrze zajmie:tak:.

reklama
LENULKA zastanow sie, jak myslisz ze taki wyjazd dobrze Ci zrobi i ze Lenka bedzie sie dobrze czula zsiostra to jedz!!!

ja to nawet nie musze sie zastanawiam czy bym zostawila Laile..bo wiem ze ona by mnie nie puscila nigdzie bez niej:-p;-):tak:

Do góry