reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wakacje

my paszporty mamy i przypominam sprawdzajcie na stronie internetowe bo moze byc szybciej

wczasy zaplacopne wiecz czekam do sierpnia nianie napewno zabieram i w tym hotelu co bedziemy jest opcja z wynajeciem niani ale jest tez napisane od lat 3 tylko ciekawe po jakiemu te nianie mowia;-)

powiem wam szczerze nigdy prze nigdy bym nie zostawila szymka i pojechala na wakacje to by nie byly wakacje tylko tesknota zreszta je chce mu tyle pokazac

reklama
no wlasnie u nas tez szal paszportowy. a nie mam kiedy tego zalatwic bo ciagle jestem w szkole albo w pracy:wściekła/y:

moze w czwartek sie uda:nerd:

A Lil kate, przy składaniu wniosku musicie być razem z Makrelą i zabierz skrócony akt urodzenia, dokument potwierdzający zameldowanie i wasze dowody, ale pewnie wiesz o tym:)

masz rację Gosia, powinni to zrobić sami to znaczy nadać pesel, jednak ja załatwiałam sama, bo jak zadzwoniłam po 2 tyg do urzędu gminy, to okazało się, że Urząd St. cyw. nie przesłał im aktu urodzenia i sama im zawoziłam akt, bo przychodnia już wydzwaniała za peselem, jak w końcu nadali jej pesel, to dostałam z urzędu też papier potwierdzający zameldowanie:tak:

musze załatwić dla Hubka paszport, dzwoniłam,a oni mi mówia ze musi byc zdjecie takie normalne paszportowe:szok: jak ja mam mu je zrobic u fotografa, przeciez on nie usiedzi nieruchomo nawet chwilutki:baffled:

reklama
musze załatwić dla Hubka paszport, dzwoniłam,a oni mi mówia ze musi byc zdjecie takie normalne paszportowe:szok: jak ja mam mu je zrobic u fotografa, przeciez on nie usiedzi nieruchomo nawet chwilutki:baffled:
usiedzi, nie martw się, też myślałam, że to może być awykonalne, a jednak sie udało:tak: Wiktoria tak była zainteresowana innym otoczeniem, ze bez kłopotu dała sobie zrobić bardzo ładne, zresztą, zdjęcie:-)

Do góry