reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wakacje

a my własnie planujemy weekend we dwoje w maju z mężem:-) mamy 2 rocznicę ślubu i jedziemy pobyc trochę sami:-) Hubek zostaje z dziadkami (moimi rodzicami) a my smyk nad morze, pewnie będę tęskniła jak diabli za hubkiem, ale to jest nam potrzebne taki wyjazd tylko we dwoje. no i chyba w koncu zdecydujemy sie na Świnoujście

no to super rosmerta :))

reklama
nasz wyjazd do Drzewoszewa niestety nie wypalil, brak wolnych domkow:((((
ale chyba pojedziemy nad morze z siostra i dziecmi.....sie zobaczy...:/

Niestety zawsze trzeba wczesniej rezerowowac.ja zaliczke tez juz dawno wysłałam:tak:.

Ja niedawno robilam zdjecie do paszportu i zawsze trzymalam dzieci na rekach i mialam na sobie taka szate a zdjecia musialy byc z wymogami uni europejskiej takie dziwne i jest malo podobna do siebie

A my nigdzie nie jedziemy..mam na tarasie plaże 30 m2....:-D:-D basen sie kupi jedynie i gotowe..gril rozstawimy, po piwko blisko...nie będę narzekać...czasem trzeba zrezygnować z czegoś na korzyść innego...może jedynie jakiś wypad w góry na 3-4 dni

Ja niedawno robilam zdjecie do paszportu i zawsze trzymalam dzieci na rekach i mialam na sobie taka szate a zdjecia musialy byc z wymogami uni europejskiej takie dziwne i jest malo podobna do siebie

Irtasia, jak to mało do siebie podobna, przecież to wypisz wymaluj, twoje najmłodsze dziecię:tak::-):-D

Nie, niepodobna !!!! Jenni zawsze jest roześmiana i ma w oku diabelski błysk:-p:-D;-):-D

reklama
Do góry