Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Najpewniejszy jest termin z najwczesniejszego USG Kate Pierworodkom z innej strony zdarza sie przenosic wiec szykuj sie raczej na grudzien....nie zebysmy Cie tu nie chcialy...wrecz przeciwnie! nas tu malutko ;-)
Megusek ale z Kate jest kiepska pierworudka -ma coreczke jesli dobrze pamietam 9-cio letnia wiec moze nas dziewczyna zaskoczyc a zwlaszcza jest niezla w poradach prawnych wiec milo nam Ciebie Kate powitac :-)
Ewa zaden grudzien..!! obiecaj
ja wiem ze teraz te usg sa juz coraz mniej dokladne bo sa nasze dzidzie juz tak pokurczone ze u mnie byl problem z mierzeniem a waga mi wyszla jak miesiac wczesniej na usg wiec dupa uszka do gory bedzie wszytko w czasie...!!:-) ;-)
zobaczymy co i jak dziewczyny. to chyba nieważn e czy listopad czy grudzień;-) ważne żeby było szybko i dobrze... i dzidzia zdrowa...
będę wpadać
pozdrawiam i zachęcam do oglądania filmików mojej córci, która jest w brzusiu - liki poniżej...
Aha będzie nazywać się Natalia Joanna; a pierwsza jest Joanna Natalia;-)
lucyann dzieki za dobre slowko :-) ja tez mam cicha nadzieje ze to bedzie listopad nie grudzien i zmieszcze sie w terminie :-( musze w to mocno wierzyc ;-)