Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiec te teorie sa nie dla mnie ja sie nie bawie w takie zgadywanki obiecalam sobie przejsc z podniesiona glowa i nie nacierpiec sie bnardzo z tego powodu ze bede rodzic mojego synka!!! wiec blagam nie straszcie 17godzi czy cos kolo tego to strasznie sie czyta kiedy ja to poptem odespie i odjem teraz to tak co polgodziny chodze i szukam jedzenia!!! straszne nadrabiam zaleglosci za cala ciaze!!!
;-)
bo kazda z nas jest inna i nijak to sie ma do odczuc naszych ;-)
zobaczymy obiecal mi ze jeszcze posiedzi trzy tygodnie !! Gorace calusy od panny z odzysku!!!
no wiec mam na imie Karolina mam 23 lata a od 22.10.2005 jestem zaobraczkowana:-) po trzech miesiacach staran z mezem udalo nam sie stworzyc fasolke i od 10.11.2006 jestem rozdwojona:-) na forum trafilam przypadkiem ibardzo sie z tego ciesze
jestem niepoprawna optymistka i zawsze mozna mnie zobaczyc z usmiechem(nawet podczas porodu;-) ) moim hobby jezeli to tak mozna nazwac jest jezyk angielski i w przyszlosci zamierzam z rodzinka wyjechac do Anglii
obecnie studiuje filologie angielska a raczej jestem teraz na urlopie zdrowotnym pracuje dorywczo w szkole jezykowej;-) no to chyba tyle:-)