reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

O naszych chłopach ;)

A ja mialam dzis pierwsza nieprzespana nocke, bo krolik tak sie wiercil, rozpychal i kopal ze nie pomoglo ani glaskanie anie przewracanie z boku na bok ani chodzenie. Az zaczelam narzekac i maz sie obudzil, wzial mnie za reke..powiedzial, co kopie?..i...zasnal dalej ;D  A dzis rano dostaje od niego maila do pracy ze pierwsza zarwana nocka...kurcze, obudzil sie na piec minut i juz narzeka ;D

reklama
mój stwierdził, że tak mu się podobam w ciąży że musi zrobić następnego bobaska!

To fajnie Ewan , niech po porodzie od razu sie do roboty zabiera to moze sie znow spotkamy na bb przy drugim bobasku bo my tez planujemy odrazu!!
A poza tym moj mezczyzna zasluguje na duzego buziaka i pochwale!!! Wlasnie wyszlam z kapieli ktora mi przygotowal! To byla kapiel przy swieczuszkach i ...... w Mleku!!! Gdzies uslyszal ze to dobre i mi cos takiego zafundowal!!! Kochany jest!!!! Teraz czuje sie poprostu fantastycznie!!!

Kreciku-fajnie Ci!!!!!!!!! taka kapiel to super sprawa!a z bobaskiem następnym to jak nie będe miała cc to jak najszybciej a jak będzie cięcie to chociaż około roku poczekam

No pięknie mężuś Cię zaskoczył, mój rozpieszcza mnie codziennie poranną kawą i to by było na tyle ;)
Ogólnie to ostatnio nadaje się do odstrzału :mad:

Moj kochany ostatnio codziennie robi mi masaz plecków olejkiem lawendowym...w sumie to z polecenia lekarza..ale i tak doceniam ze mu sie chce...na jakąs godz...przynajmniej mam ulge...a tak poza tym...to szyja...i okolice nerek nie daja mi spokoju...straszny..piekący ból...no coz...byle do lipca!

Zebys wiedziala K@siek ze mnie fajnie zaskoczyl! POwiedzial mi ze wyczytal to w gazecie o dzieciach (dostaje takie gazety od kolezanki ktora w aptece pracuje) ale nie sadzilam ze on to czyta!!!
W ogole juz pare razy zapytal mnie co jeszcze musimy Allankowi kupic, a to jest nie podobnie do mojego Kristiana bo on nigdy o takich rzeczach nie mysli!!! Chyba sie w nim silny instynkt budzi!

reklama
To super Krecik masz z mężusiem :) Mój chyba jakoś się troszkę boi...albo ma za dużo na głowie,bo i pisanie pracy,kombinowanie jak parę groszy na wyprawkę mieć,do tego remont u rodziców i kaszel na dokładkę,ale taki,że spać nie może!echhh...faceci też nie mają łatwo ::)

Do góry