Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Chyba mamy ten sam problem to chyba zaczne robić zwykłe brzuszki do tego heh za chwile braknie mi czasu na te wszystkie ćwiczenia
Na nogi, na gorną partie brzucha, na dolną partie brzucha i na boczki ale mam nadzieje że dieta mi pomoże zrzucić tego troszke
u mnie dzis drugi dzien na diecie,jak na razie jest spoko;-)
na sniadanie miałam owsianke,na obiad udko z piekarnika(oczywiście bez skórki)a na kolację zjem jajecznicę z szynką
ja sie dzis nie mogę ruszyć po wczorajszych ćwiczeniach mam straszne zakwasybrzuch mnie tak boli że nie mogę sie smiać ani zakaszlec.
chyba za szybkie tępo sobie narzuciłam
alusia-witaj i powodzenia na diecie życzę
anaconda-matko jak ja bym chciała tyle ważyc co ty
ak ty to zrobiłaś??????
taka chudziutka jesteś i jeszce masz dietę.
Co tu taka cisza od rana?
Ja od dzisiaj jestem na dukanie ;D masakra. Zjadłam już makrele, 3 jajka i pije kefir 0% o smaku żurawiny ;D
A i jeszcze wypiłam już chyba z litr wody
Aż się boje jak dalej bedzie to wyglądać bo szczerze to mam dośc makreli heh ... ale musze coś jesc bo głodna jestem
Na obiad zrobie sobie pierś z kurczaka
A u mnie na śniadanie bułeczka dukanowska z drobiową wędlinką i jogurcik, a na obiad szykuję udko z kurczaka w ziołach a co do makreli to ja też mam już jej dosyć i na razie dałam sobie z nią spokój
Alusia otręby musisz koniecznie zakupić i zacząć jeść bo będziesz miała inaczej problemy z wypróżnianiem się
Ja pierś kurczaka bardzo lubię pieczoną w folii aluminiowej posypaną ziołami i przyprawami, wtedy taka sucha nie jest, polecam a udko nic wielkiego, najpierw ugotowałam potem natarłam ziołami typu oregano, bazylia, majeranek i wsadziłam do piekarnika
Alusia ja nie rozbijam a piekę jakieś 40min w zależności czy to duża czy mała pierś
A chęć na coś słodkiego - polecam ptasie mleczko albo batoniki musli (tylko do nich musisz mieć otręby), wpisz sobie w google oczywiście z dopiskiem wg dukana to ci wyskoczą