reklama

ODCHUDZAMY SIĘ :) - Mamy na diecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Chyba mamy ten sam problem :) to chyba zaczne robić zwykłe brzuszki do tego :D heh :P za chwile braknie mi czasu na te wszystkie ćwiczenia :D
Na nogi, na gorną partie brzucha, na dolną partie brzucha i na boczki :D ale mam nadzieje że dieta mi pomoże zrzucić tego troszke :D

reklama
witajcie mamusie!

u mnie dzis drugi dzien na diecie,jak na razie jest spoko;-)
na sniadanie miałam owsianke,na obiad udko z piekarnika(oczywiście bez skórki)a na kolację zjem jajecznicę z szynką:-p

ja sie dzis nie mogę ruszyć po wczorajszych ćwiczeniach mam straszne zakwasy:shocked2:brzuch mnie tak boli że nie mogę sie smiać ani zakaszlec.
chyba za szybkie tępo sobie narzuciłam:eek:

alusia-witaj i powodzenia na diecie życzę:tak:

anaconda-matko jak ja bym chciała tyle ważyc co ty:tak:
ak ty to zrobiłaś??????
taka chudziutka jesteś i jeszce masz dietę.

Co tu taka cisza od rana?
Ja od dzisiaj jestem na dukanie ;D masakra. Zjadłam już makrele, 3 jajka i pije kefir 0% o smaku żurawiny ;D
A i jeszcze wypiłam już chyba z litr wody :D :D

Aż się boje jak dalej bedzie to wyglądać bo szczerze to mam dośc makreli heh ... ale musze coś jesc bo głodna jestem :D
Na obiad zrobie sobie pierś z kurczaka :D :)

A u Was jak tam ? :)

A u mnie na śniadanie bułeczka dukanowska z drobiową wędlinką i jogurcik, a na obiad szykuję udko z kurczaka w ziołach :tak::tak: a co do makreli to ja też mam już jej dosyć i na razie dałam sobie z nią spokój :crazy::crazy:

Anaconda daj przepis na to udko :D;)
Ja mam dzisiaj pierś z kurczaka i nie wiem co mam z nią zrobić :))

A bułeczki... właśnie też mnie kuszą i to bardzo ale musze otręby wreszcie kupić ;)

Alusia otręby musisz koniecznie zakupić i zacząć jeść bo będziesz miała inaczej problemy z wypróżnianiem się :tak::tak:
Ja pierś kurczaka bardzo lubię pieczoną w folii aluminiowej posypaną ziołami i przyprawami, wtedy taka sucha nie jest, polecam :tak::tak::tak: a udko nic wielkiego, najpierw ugotowałam potem natarłam ziołami typu oregano, bazylia, majeranek i wsadziłam do piekarnika :-D:-D:-D

A ile piec tą pierś z kurczaka? Zrobie sobie dzisiaj w takim razie :) a rozbić ja tak jak na kotlety? ;))

A jeszcze powiedzcie mi dziewczyny ... musze zjeść coś słodkiego ;)) macie przepis na coś dobrego ? :D

reklama
Alusia ja nie rozbijam a piekę jakieś 40min w zależności czy to duża czy mała pierś
A chęć na coś słodkiego - polecam ptasie mleczko albo batoniki musli (tylko do nich musisz mieć otręby), wpisz sobie w google oczywiście z dopiskiem wg dukana to ci wyskoczą :tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry