Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakiś czas temu był program o domach opieki społecznej w Uwadze. Może któraś z Was kojarzy. To była totalna nagonka na dyrektora jednego z takich ośrodków przez jego rywala o stołek. Pracownicy którzy źle się wypowiadali o dyrektorze mieli zapłacone przez TVN. UwierzycieA co do telewizji to robią nagonkę na produkty jednego zakładu a reklamują inny. To wielka biznesowa machina.
Od tej pory nie bardzo wierzę w takie sensacyjne reportaże. Co nie znaczy,że kłamali w tej sprawie. Bo od dawien dawna wiadomo z czego są pyszne paróweczki, czym szprycowane są szyneczki. A "Sokołów" to wcale nie są lepsze produkty. Wystarczy pogadać z pracownikami.Jakiś czas temu był program o domach opieki społecznej w Uwadze. Może któraś z Was kojarzy. To była totalna nagonka na dyrektora jednego z takich ośrodków przez jego rywala o stołek. Pracownicy którzy źle się wypowiadali o dyrektorze mieli zapłacone przez TVN. UwierzycieOd tej pory nie bardzo wierzę w takie sensacyjne reportaże. Co nie znaczy,że kłamali w tej sprawie. Bo od dawien dawna wiadomo z czego są pyszne paróweczki, czym szprycowane są szyneczki. A "Sokołów" to wcale nie są lepsze produkty. Wystarczy pogadać z pracownikami.

tak to napweno nagonka, ktoś zapłacił. A i również mi obrzydzili wędliny i mięchoTego nie słyszałam. A uważałam TVN za wiarygodną staje. Myslisz, że to również mogłabyć nagonka na wędliny?????
Ale to nie zmienia faktu, że ten reportaż idealnie obrzydził mi jakiekolwiek wędliny![]()
tak i ciekawe czym je bedziesz zywic, te zwierzeta? chemia ze sklepu! i na jedno wyjdzieZostaje mi jedno kupić gospodarstwo samemu chodować zwierzęta, warzywa i owoce, robiść własne wędliny a do czasu zanim się tego dorobię i to zrealizuje umre z głodu.
ja osobiscie jadam malo wedlin, parowki czy pasztet od swieta. ale tak jak mowi enia nie popadam w paranoje. co nie znaczy, ze moje dziecko bedzie predko jadlo tego typu "specjaly"
Więc z dwojga złego wybrałam tą okropną parówkę.:-( Bardzo mu smakowała.![]()

przypuszczam, ze wiekszosc dzieci lubi parowki