Majandra - uspokoj sie. Olej to......tsssss oddychaj gleboko, ja np ide na fajeEtka, błagam Cię, zrób coś z tym, bo mnie zaraz szlag trafi![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Majandra - uspokoj sie. Olej to......tsssss oddychaj gleboko, ja np ide na fajeEtka, błagam Cię, zrób coś z tym, bo mnie zaraz szlag trafi![]()
Ale ja nie palęTo idę na winko
![]()
ja np ide na faje![]()
Ale ja nie palęTo idę na winko
![]()
Gdy mleczko to juz za malo...zawsze jest alternatywa: winko, piwko, fajka...ach takie rzeczowe porady mamusiekja tez na piwko skoczę
to masz zagryzeczke za darmochęNo i mnie skarano za to winko (pewnie przez to, że piszemy o takich rzeczach na tym wątku;-)), muszka mi wpadła do kieliszkaCiekawe czy się upiła już
![]()
Eee badz dobra dla zwierzat, podziel sie...moze ona tez miala gorszy moment heheNo i mnie skarano za to winko (pewnie przez to, że piszemy o takich rzeczach na tym wątku;-)), muszka mi wpadła do kieliszkaCiekawe czy się upiła już
![]()
a pierdolcie sie wszystkie pokolei jestescie debilami idiotkami i gowniarami
Gdy mleczko to juz za malo...zawsze jest alternatywa: winko, piwko, fajka...ach takie rzeczowe porady mamusiek;-)
![]()
A niech ma, reszta winka dla niejTa cholera jeszcze pływa
![]()