izabela352
Fanka BB :)
to jeszcze zalezy jak duze i tresciwe sa te posilki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no właśnie upomina się częściej, ale ogólnie nie je więcej, np. dziś tak:to jeszcze zalezy jak duze i tresciwe sa te posilki.

)Prawie. Nadal nie chce owoców, prócz surowego jabłka i to też nie zawsze.Mój Igorek cos ostatnio mało je ale to pewnie przez to cholerne przeziębienie:-( Majandra a u Maciusia już wszystko ok bo tez coś nie chciał jeść a teraz juz ok???
)
piotrek jak je to 2 kromki naraz- inaczej jest wrzask, obiadu je czasem prawie tyle co ja (zalezy jak bardzo mu smakuje), budyniu potrafi zjesc calutki gleboki talerz. wiec chyba na jedno wychodzi... albo nawet z przewaga dla piotrka.
I nic to nie dało. A teraz się odchudza
za to ja jak powiem idziemy jesc to maly sie smieje i zapinkala do kuchni. a jak mam jeszcze nieprzygotowane to jest krzyk bo musi czekacZuzka dzisiaj zjadła jednego banana pół jogurtu z hippa
na śniadanie pół bułki i dwa plastry szynki
na kolacje pół kaszki z hippa i plasterek szynki
4 łyżki zupy
i parę razy cycka ( i to też nie zbyt chętnie)
a jak mówiłam do niej Zuzia idziemy coś jeść to mi uciekała
nie wiem czy mam się śmiać czy płakać
a może nie ma apetytu przez to żelazo ??? Nuśka zaobserwowałaś coś takiego u Igorka?

U nas tak samoza to ja jak powiem idziemy jesc to maly sie smieje i zapinkala do kuchni. a jak mam jeszcze nieprzygotowane to jest krzyk bo musi czekac![]()

Z tym, że Maciek mlaszcze.Mam taką samą sąsiadkę co jej dziecko też nic nie chce jeśćprzez ten czas wpinkolila milkiwaya, wafel elitesse, paczke herbatnikow, wypila mleko truskawkowe i to poprawila surowa parowka... kolacji rzecz jasna nie tknela.
A na samych słodyczach mała żyje
Zuzka dzisiaj zjadła jednego banana pół jogurtu z hippa
na śniadanie pół bułki i dwa plastry szynki
na kolacje pół kaszki z hippa i plasterek szynki
4 łyżki zupy
i parę razy cycka ( i to też nie zbyt chętnie)
a jak mówiłam do niej Zuzia idziemy coś jeść to mi uciekała
nie wiem czy mam się śmiać czy płakać
a może nie ma apetytu przez to żelazo ??? Nuśka zaobserwowałaś coś takiego u Igorka?