Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wole dac mu grysik czy budyn z owocami. przynajmniej sie naje. 

Maciuś wstaje na ogół ok.6 i od razu dostaje mleko (chcę przy tym zostać jeszcze jakiś czas), pierwszą drzemkę ma ok. 11 (1 godzinę), druga na ogół ok. 16 (też godzinę),ostatni posiłek je o 18 (nie mleko), chcę, żeby nadal dostawał 2 razy mleko dziennie.
zaraz pomyslimy... budza sie mniej wiecej o tej samej porze-Izabela, to pomóż mi, kochana, bo ja siedzę i myślę, jak to godzinowo rozplanowaćMaciuś wstaje na ogół ok.6 i od razu dostaje mleko (chcę przy tym zostać jeszcze jakiś czas), pierwszą drzemkę ma ok. 11 (1 godzinę), ostatni posiłek je o 18 (nie mleko), chcę, żeby nadal dostawał 2 razy mleko dziennie.
). ok 7 30- 8 00 dostaje wspomniane mleko. tak, juz od jakiegos czasu budyn (nie kupny tylko sama robie) i grysik robie na zwyklym mleku. na modyfikowanym nigdy mi nie wychodzil.Iza budyń robisz na zwykłym mleku?
a czy wiecie może czy nasze maluchy mogą pić kawę zbożową? Zuzka uwielbia podpijać tacie piankę i wołą KAWA (to chyba jedyna rzecz do jedzenia/picia której moja córa się domaga)