Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakie dajecie swoim maluchom przegryzki? Bo ja nie ma juz pomyslu...mam na mysli oczywisie zdrowe przegryzki
Procz flipsow, biszkoptow, podplomykow, petitkow, jabluszka, i innych owocow...co tu dawac?

, obwarzanki, 

Jakie dajecie swoim maluchom przegryzki? Bo ja nie ma juz pomyslu...mam na mysli oczywisie zdrowe przegryzki
Procz flipsow, biszkoptow, podplomykow, petitkow, jabluszka, i innych owocow...co tu dawac?

Trzecia dobę nie daję małemu nabiału, żadnego nawet mleka Bebiko, nic , bo mnie te krostki denerwuja na polikach. Po 3 dniach nadal są, ale jakby troszeczke mniej i nie są wyczuwalne pod palcem , sa jakby w skórze. Czy to oznacza, że wyskakują nie od nabiału tylko od czegos innego? Czy jeszcze za krótki "odwyk nabiałowy" by to stwierdzić????
mandarynek nie daje mu już od ponad tygodniamoga byc tez od mandarynek, jesli je je. nie wiem na jak dlugo nalezy odstawic alergenny produkt, zeby stwierdzic, czy uczula
Ja daję ostatnio śliwki suszone i rodzynki.Jakie dajecie swoim maluchom przegryzki? Bo ja nie ma juz pomyslu...mam na mysli oczywisie zdrowe przegryzki
Wydaje mi się, że to zależy od tego czy dziecko je trawi, bo np. Maciuś nie za bardzo i w pieluszce często znajduję kawałki.a powiedzcie mi czy jest jakas granica w podawaniu dziecku oliwek, bo moja hani to nawyki tureckie ma warzywa owoce uwielbia szczegolnie w stanie surowym, papryka, pomidory ogorki garsciami by jesc mogla no i oliwki czarne obowiazkowo byc musza je razem z tata dziennie kilka i nie wiem czy to nie za duzo