izabela352
Fanka BB :)
hruda- mieszkam w polsce, ale pisalam wam, ze mam tate na sycylii 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A, no to rozumiem:-)...ale smaka zrobilas...takie soczyste slodziutkie sycylijskie pomaranczki...szczesciarz z Piotrusia:-)hruda- mieszkam w polsce, ale pisalam wam, ze mam tate na sycylii![]()

Też się zdziwiłam ale już wszystko jasne:-):-):-)Izabela - jak, pomarancze z drzewa?gdzie ty mieszkasz kobito????
![]()
Nie podawaj mu odrazu cycka tylko wpakuj butlę. Jak nie pociągnie to dopiero wtedy daj cycka. Ja tak robiłam.Justyna na pewno masz racje z tym przegłodzeniem ale ja jestem za miękka i jak widzę że beczy to w końcu daje cyca spróbuję jeszcze ztym smoczkami co pisałaś ale nie wiem czy to coś da .

Jakakolwiek próba podania soczku kończyła sie fiaskiem- podawany łyżeczką lądował na śliniaczku, podawany przez butelkę nawet nie trafiał do buzi
, pozostawał niekapek, z którego zrobiłam kapek i victoria- moje dziecko dzisiaj wypiło 30ml soczku jabłkowego
W końcu coś innego posmakował niż woda i mleczko. Robi postępy ten mój facecik;-):-):-):-)