Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a zwykle mleko juz mu nie wystarcza i kurna nie wiem co zrobic :-(przez I moj piotrek pije gesta kaszke !my używamy tego trójprzeplywowego z awentu. Musisz zwrócić uage na te kreseczki zeby wolnie lecialo to spróbuj tą jedną kreską do góry (w strone noska)
Ja myślę,że możesz,bo już trochę jest "zaprawiona w boju". Ja w zasadzie nie odmierzam kaszki do zupy. Nagotuję, podsypię manną lub ryżem i miksuję. Tak na oko wszystko robię.Jezeli chodzi o zoltko (w nawiazaniu do watku glownego) to ja dzisiaj dalam pierwszy raz pol ugodowanego na twardo do zupki jarzynowej (bez miesa).Slyszalam ze powinno sie dawac od 7 miesiaca na przemian z miesem.
A jezeli chodzi o kaszke manna to kupilam dzisiaj taka gotowa z mlekiem modyfikowanym z bobovity na ale zobaczymy czy Zuzia bedzie chciala ja jesc bo do tej pory mleko akceptowala z cyca.Czy ja moge jej juz ja dawac mo ona zawiera gluten a ja niby dodaje jej do zupy kaszke manna (pol lyzeczki) ale jeszcze nie dwa miesiace...
A w piątek dostanie rybkę ugotowaną z koperkiem + pyruszkę.