Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gdzieś czytałam, że ogórka kiszonego można dawac (bez skórki i nasion) po 6 m-cu.
A teraz zajrzałam do encyklopedii żywienia i przeczytałam, że dopiero mogą dzieci jeśc ogórki od 10 m-ca. 

moj piotrek juz od dawna je chleb. jak jem sniadanie to potrafi wmlocic pol kromki z dzemem!Maciuś dziś dostał troszkę chlebka i mu smakował. Cieszę się, że wszystko lubi.
piotrek juz od miesiaca je jogurt i robi po nim duuuuzo ladniejsze kupyDzisiaj dałam Matysowi jogurt,tzn. jabłko + banan + 4 łyżeczki jogurtu naturalnego.

ja tez czytalam, ze ogorka kiszonego mozna juz podawac.Ja małemu dziś dałam zupę ogórkową.Gdzieś czytałam, że ogórka kiszonego można dawac (bez skórki i nasion) po 6 m-cu.
A teraz zajrzałam do encyklopedii żywienia i przeczytałam, że dopiero mogą dzieci jeśc ogórki od 10 m-ca.
![]()
. jesli chodzi o jedzenie to mam jednak niezniszczalne dziecko 
Oczywiscie dajemy jej to co powinnismy.Ale ona najchetniej zjadala by wzystko co sie jej da.

, jogurt
, rosół
, ogórkowa
a my tu dopiero delikatny indyk z warzywami, królik z warzywami, marchewka, jabłuszko z banankiem, jabłuszko z brzoskwinią, i to by było na tyle.