reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Odżywianie naszych dzieci

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj! zeba! chyba bym pawia puscila (przepraszam). :baffled: az mnie zemdlilo.
no ja tez wiem jak robia kaszanke i wierz mi, ze jak ja jem to nie mysle o tym jak ja robia. wogole jak jem jakies mieso to nie moge myslec o tym jak zwierze bylo zabite. i wogole o tym jak jeszcze zylo... ale co mam zrobic skoro mieso uwielbiam! choc nie kazde. no i musi byc mega chude! u mnie nie uswiadczysz grama tluszczu np w gulaszu :no:

reklama
Dziewczyny wczoraj za waszym przykładem dałam małemu chlebka z pasztecikiem. I kocham was za podsunięcie tego pomysłu :-D:-D Mały wsuwał, ze aż mu sie uszy trzęsły i buźkę otwierał po jeszcze- i takim sposobem wciągnął prawie dwie kanapeczki:szok: popił wodą później cycusiem i zasnął o 20 to obudził sie o 5rano na cycusia.

Dziewczyny wczoraj za waszym przykładem dałam małemu chlebka z pasztecikiem. I kocham was za podsunięcie tego pomysłu :-D:-D Mały wsuwał, ze aż mu sie uszy trzęsły i buźkę otwierał po jeszcze- i takim sposobem wciągnął prawie dwie kanapeczki:szok: popił wodą później cycusiem i zasnął o 20 to obudził sie o 5rano na cycusia.

Gagulec to o której te kanapeczki dałaś, ja też coś muszę robic aby się tak często nie budził na cyckA w nocy???????

To było około 19:30 zaraz po kąpieli. O 8 dostał cycora i grzecznie po 10 minutach dziecko spało:tak::tak: jakieś postępy to moje maleństwo w końcu robi:-) bo dzisiaj to i nawet kaszke rano bez problemu zjadł.

To było około 19:30 zaraz po kąpieli. O 8 dostał cycora i grzecznie po 10 minutach dziecko spało:tak::tak: jakieś postępy to moje maleństwo w końcu robi:-) bo dzisiaj to i nawet kaszke rano bez problemu zjadł.
A wcześniej też Ci dobrze spał, bo qrcze u nas to mały budzi się 3-4 razy w nocy

A dałam Adasiowi kaszankę , smakowała mu bardzo , otwierał buźkę jak pisklę. A teraz bawi się sam na dywanie

Agulka przeważnie budził sie 2-3 razy w nocy- oczywiście pomijam wyrzynanie ząbków czy inne sytuacje gdzie cyc musiał być przez cała noc w buzi:baffled:. Ale takie przespanie całej nocki zdarzyło mu sie trzeci albo czwarty raz w całym swoim króciutkim życiu. Oby częściej.:tak::tak:

A propos kaszanki- my smakowani jej mamy za sobą- na grillu mały wsuwał i chyba mu smakowała bo dziobka otwierał szerooooooooko:-)

reklama
Do góry