Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
najchhetniej poszłabym spac bo głowa mi peka :-( Juz wiem co powie Tomek jak z pracy przyjdzie..
On juz wczoraj mi mowil,ze bede chora a ja ,ze nie no co ty ,nawet sie wkurzyłam jak mi wytknal,ze dekolt załozyłam na dwor
i wykład o piciu z lodowki tez miałam
Czyby to były słowa "a nie mówiłem" ?W poprzeenije ciazy nawet raz nie kichnełam..najchhetniej poszłabym spac bo głowa mi peka :-( Juz wiem co powie Tomek jak z pracy przyjdzie..
On juz wczoraj mi mowil,ze bede chora a ja ,ze nie no co ty ,nawet sie wkurzyłam jak mi wytknal,ze dekolt załozyłam na dwor
i wykład o piciu z lodowki tez miałam
![]()
Czyby to były słowa "a nie mówiłem" ?

albo tylko popatrzy z politowaniem /wyzszoscia hahhaha1) to ja się razem z Kanią i Rysią wpraszamRysia śmiało możesz wpadac mam trochę miejsca w domu wiec się pomiescimy
Sheeney fajnie ze nie krzyczycie na siebie u mnie raczej by to nieprzeszlo bo ja muszę wylądować swoją złość inaczej by mnie pokrecilo chyba

jakieś korki z darcia japy by mi się przydały
u mnie skoczek już zdążył sie zakurzyćWłaśnie miałam Oliwii tego skoczka zamówić jeszcze przed świętami ale może dziś to zrobię, skleroza nie boli.
jak już się młoda do niego dorwie to skacze sobie chwilę, ale żeby jakaś miłość wielka to 
geriavit pharmaton polecamBrała któraś z was jakieś proszki na skleroze?muszę coś chyba zacząć brać bo pamięć mi szwankuje![]()

wiesz, te tabsy z reklamy z takimi fajnymi paniami z trwałą ondulacją na siwych włoskach

roxi, don't worry, ja wymieniałam w lipcu i co? mam nokię 6700, żadna tam dotykowa, fajny model bez mega bajerów - taki w sam razA niestety niedługo czeka mnie wymiana tel bo mój szwankuje i gubi zasięg, no i zastanawiam się na co bede musiała się zdecydować, bo z tego co widziałam to teraz głównie takie dotykowe![]()
a że aktualnie jest w serwisie to się wytnie...
tylko w miarę dyplomatycznie "akcję uświadamiania" przeprowadźcie żeby nie wyszło że się BRONICIE albo nie wiem jak ATAKUJECIE!!! No chyba że ta część rodzinki w miarę normalna i nie trzeba będzie stawać na głowie żeby dotarło do nich co się u was tak naprawdę dziejePod koniec stycznia jak G. będzie miał urlop to pojedziemy do rodziny teściowej i teścia i damy im zaproszenia, oczywiście wszystko bez wiedzy teściów. Czuję że ona nam obrabia tyłki za plecami tak więc pora żebyśmy i my przedstawili innym swój punkt widzenia.
ale kciuki 3mam!!!
jak zacznie się śmiać to aż serce rosnie, ale jak humor traci to lepiej z kraju zwiewać