monikasia
Fanka BB :)
Kataszone gratulacje i wszystkiego naj:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze u nas w szpitalu trzymają dwie doby - a czasem i krócej - i do domu, i kazali wziąc ok 30 pieluszek na wszelki wypadek plus 4 tetrowe... ( tylko te to nie wiem po co... chyba żeby dzieciaczek cofki na nas nie zrobił albo na łóżko....) u nas po cesarce leżą kobitki 3-4 doby i do domu... jak w fabryce
Ja przytylam ok 25kg a mam tylko 164cm wiec jestem chodzaca kulka![]()
A ja do wczoraj mialam 23 kg na plus, po wczorajszym wazeniu w szpitalu 1kg mniej czyli spadamoooo ponoc pod koniec tak jest ze jest ubytek
![]()
Meganne,ja zupełnie sama:-((przyszly tatus okazal sie nieodpowiedzialnym 30letnim gowniarzem).
Planowalam ze moze poloznej ktora porod odbierac bedzie to jakiegos pieniazka wcisne zeby milsza byla,bo w trakcie jak mnie jakas opieprzy za cos to potrafie tak sie zaciac ze ani rusz.Za bardzo wszystko biore sobie do serca.:-(
Ale moze tak źle nie bedzie,może cos mnie milo zaskoczy:-)
Meganne,ja zupełnie sama:-((przyszly tatus okazal sie nieodpowiedzialnym 30letnim gowniarzem).
Planowalam ze moze poloznej ktora porod odbierac bedzie to jakiegos pieniazka wcisne zeby milsza byla,bo w trakcie jak mnie jakas opieprzy za cos to potrafie tak sie zaciac ze ani rusz.Za bardzo wszystko biore sobie do serca.:-(
Ale moze tak źle nie bedzie,może cos mnie milo zaskoczy:-)