• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluchów

Ja Laurunie karmie z cyca .. mam strasznie dużo pokarmu.. teraz jak jej nie ma przy mnie to sie budze cala mokra,nawet wkladki laktacyjne przemakaja.Obecnie odciagam pokarm i zawożę malej do szpitala,puki co chce zeby jak najmniej pila sztucznego. Mala nie ma problemu z piciem z cyca i butelki ale po zabiegu przycinania tej zylki pod jezyczkiem karmilam ja butla bo to mniejszy wysiłek.Teraz ma wszystko zagojone wiec na wizytach cycusia dostaje:) Laurunia jest tez wyjatkowo grzeczna,przy przebieraniu nie wierci sie nie płacze... ;)

reklama
Carmella ja karmiłam mojego Mateuszka cysiem ale butelką dokarmiałam i doił całego cysia, później butle i dopychał się resztką cysia. Moja pediatra mnie opierdzielała bym butelki nie podawała bo celulit na tyłku miał ale ja dla świętego spokoju podawałam bo darł się po cysiu w niebogłosy i ja spokojniejsza, że dziecko głodne nie jest.

carmella możesz odciągać pokarm żeby zwiększyła produkcja tylko musisz pilnować żeby zastój się nie zrobił
to raz a dwa po ciepłym prysznicu mleko lepiej leci:tak:
a po trzecie to pogadaj z pigułami żeby ci pomogły utrzymać maluszka na piersi bo one też po to tam są proś o porady bo napewno będą ci przydatne:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry