Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie w rodzinie wszyscy bracia stosowali dla swoich dzieci oliwe z oliwek, ale to jak już dzieci były większe. Takie samo ma zastosowanie jak każda oliwkaJa też zamierzam kupic sudocrem i bambino.Jak będą uczulały to zmienię.Ale najwiecej dobrych opini słyszałam własnie o bambino i nie są drogie jak inne.
Chusteczki do pupci kupiłam rosmanowskie zobaczymy.
Podobno też dobrze zaczynać od oryginalnych pampersów bo najlepiej chłoną kupkę( ktora podobno na początklu jest rzadka), a pozniej mozna się przerzucić na tańsze bo drogie trochę te oryginały...
Ktos pisał o oliwie z oliwek do smarowania dzidziusianie wydaje się Wam to już lekką przesadą.Wiem , wiem tam nie ma chemi no ale...
ja używałam oliwy z oliwek i mączki ziemniaczanej do pielęgnacji mojej córki. Ona była na początku na wszystko uczulona. Specjalnie zadowolona nie byłąm, a efekt uboczny jest taki, że do sałatek używam oleju, bo nie jestem w stanie jeść oliwyjej zapach kojarzy mi się z niemowlęcą kupą
![]()
Ja pisałam o oliwie.. Mówiła mi o tym położna. Na początku zastanawiałam się nad olejkiem ze słodkich migdałów, ale Agusisko ma rację, że orzechy mogą uczulać.a co do oczek to kupujecie jakis roztwór cz zwykła ciepła woda....

dziekuje za opinie...
a co do oczek to kupujecie jakis roztwór cz zwykła ciepła woda....

Własnie znalazlam jeszcze tą próbkę i jestem przeszczęscliwa (jeszcze nie jest przeterminowana nawet:-))