reklama

pielęgnacja naszych maluszków

Paula to kiepsko masz z tymi pieluchami, drozej musisz placic bp te Jumbo packi wychodza taniej. I nawet w supermarketach nie maja??, kurde dziwne u mnie mozna je wszedzie kupic i w sklepach samoobslugowych i w tych z rzeczami dla dzieciaczkow. Ja jednak kupuje w Carrefourze albo w Rossmanie. A co do biedronki to tam nie maja Pampersow tylko Huggiesy i sa tansze bo te duze paczki sa po 40 zl. a w Carrefourze po 43 albo 44. Pampersy z tego co wiem to sa ale w Lidlu bo widzialam kiedys w ofercie ale wcale nie zauwazylam zeby byly jakos taniej i nie ma tych Jumbo Packow.

reklama
Dziwczyny a czy Wy zdajecie sobie sprawe że my tutaj za 88sztuk pampersów 4 płacimy 10 funtów:szok:a biorąc pod uwage aktualny kurs funta to płacimy mniej niż Wy. Troszke drogo w Polsce jest:no::szok::crazy:

:crazy::crazy::crazy: Nie denerwujcie mnie dziewczyny.Wiem ,ze u nas WSZYSTKO dla dzieci jest drozsze niz na wyspach:crazy::crazy::crazy:
Czasem oplaca sie nawet kupic tam i wyslac tu jakies ciuszki np. robilam tak juz bo mam kuzynke w Londynie

no nie wspominajac ze najnizsza zaplata za godzine to z tego co wiem ok 6 funciakow czyli za 2 godziny pracy mozesz kupic ok 100 pieluch. w polsce to chyba inaczej wyglada...

Wiesz Ewa że może rzeczywiście... Ale ładnie pachną i są takie cieniutkie. Zużyłam dopiero z 5szt bo kończę stara paczkę zwykłych.
Zwrócę na to większą uwagę i jak sie nie sprawdza to wrócę do poprzednich.;-)

Po mału kończę paczkę pieluszek
Pampers Sleep&Play

I powiem tak- jestem bardzo zadowolona i zostaję przy nich. Jakoś nie przeszkadza mi bardzo brak gumeczek, pewnie jak Julka zacznie się bardziej przemieszczac to wrócę do zwykłych ale te są na prawdę ok...
Duuuży plus za bardzo ładny zapach... :-)

Nie wiem czy kogoś interesuję ta opinia ale napiszę może się przyda... ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry